Connect with us

Mindennapok

1perce érkezett: mentővel rohantak a kórházba Zámbó Jimmy édesanyjával

1perce érkezett: mentővel rohantak a kórházba Zámbó Jimmy édesanyjával

A 96 éves Zámbó Anna néni lakásához szirénázó mentőautó érkezett kedd este a Bors értesülései szerint. A lap úgy tudja Anna néni szervezetében ismét víz gyülemlett fel, aminek vélhetően hosszú ideje tartó szívbetegsége áll a hátterében.

Zámbó Marietta is megerősítette a hírt a lapnak, elcsukló hangon közölte:

[

]

“Valóban elvitték őt a mentők, de ennél többet nem akarok mondani.”

Zámbó Jimmy édesanyjának egészségügyi állapota az elmúlt másfél évben rosszabbra fordult, hiszen tavaly májusban otthonában balesetet szenvedett, és combnyaktörése lett. 

Egyelőre arról nincs információnk, jelenleg milyen állapotban van Anna néni.

Zámbó Jimmy édesanyjának egészségügyi állapota a család legnagyobb igyekezete ellenére is romlott az elmúlt másfél évben.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/1perce-erkezett-mentovel-rohantak

1perce érkezett: mentővel rohantak a kórházba Zámbó Jimmy édesanyjával

Tavaly májusban otthonában balesetet szenvedett, aminek a következtében másodjára szenvedett combnyaktörést. Anna nénit akkor  megműtötték, majd vérátömlesztésre volt szüksége, és hetekig kórházban ápolták, ám amikor végre hazamehetett volna az intézményből, még a liftben sztrókot kapott.

– Nagyon vigyázunk rá, szépen lassan javul az állapota, lábadozik, járókerettel lassan, de tud mozogni, hogy rendbe tegye magát – mondta lapunknak még 2019-ben Tihamér. – Agyilag teljesen jól van, jobb a memóriája, mint nekünk. Felváltva látogatjuk, egy bejárónő van mindenben a segítségére, és egy gyógytornász segít neki a gyógyulásban. Nagyon szívós, erős asszony. Reméljük, hogy egy-két hónapon belül már teljesen rendbe jön – nyilatkozta akkor.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/1perce-erkezett-mentovel-rohantak/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top