Connect with us

Mindennapok

Cini 74 éves, bomba formában van, nemrég még az Instagramon is megjelent, ahol néhány nap alatt többezer követőt szerzett.

Fotó: debreceninap.hu

Büszkén vállalja a korát

Cini 74 éves, bomba formában van, nemrég még az Instagramon is megjelent, ahol néhány nap alatt többezer követőt szerzett.

„Fiatal koromban a nagyon mini szoknyát én hoztam be a divatba, de amúgy a kedvenc ruháim a farmer, bőrnaci, egy menő póló. Sosem öltözködtem igazán elegánsan, sőt. Nekem a zene meg a hang volt mindig a lényeg, Úgy voltam vele, hogy ne legyek szakadt, de a többi nem volt fontos. Ezek a fotók olyanok lettek, mintha egy drága parfüm kampányához készültek volna, érdekes számomra is így látni magamat” – kezdte az énekesnő, aki büszkén vállalja korát.

Soha nem tagadtam le, hogy mennyi idős vagyok, nem is akartam.

Minden évben elmegyek egy kedves plasztikai sebész barátomhoz, megkérdezem, hogy csinálunk-e valamit, és mindig azt mondja, hogy nem.

Énekesnőként nem tehetem meg, hogy elveszítsem a mimikámat. A szépség szerintem nem kor kérdése, és szerencsére már a divat sem azt sulykolja, hogy a csak a tökéletes a szép. Persze fiatalon mindent lehet, sokszor eszembe jut, hogy milyen dolgokat csináltam akkoriban. Most már van egy határ, amit nem lépek át, nem minden fér már bele” – tette hozzá Zalatnay Sarolta.

FORRÁS: ZALATNAY CINI

Így nézett ki fiatalon!

Zalatnay Sarolta az ország első dívájának számított

 

 

A cikk forrása: http://eztnezd.net/cini-74-eves-bomba-formaban-van-nemreg-meg-az-instagramon-is-megjelent-ahol-nehany-nap-alatt-tobbezer-kovetot-szerzett/

Continue Reading
Advertisement
To Top