Sokan emlékeznek rá, amikor annak idején az RTL-en futó Szombat esti láz című táncos műsor második évadát megnyerte Csonka András és profi táncpartnere, Keleti Andrea. Előbbit, a színészt talán emiatt is hívták meg a Dancing with the Stars szombat esti fináléjának online kísérőműsorába, ahol értékelte a döntő produkcióit, később pedig Instagram-oldalán méltatta a győzteseket, Csobot Adélt és Hegyes Bertalant.

„Ha őszinte akarok lenni, sosem gondoltam egy percig sem, hogy ezt a versenyt más is megnyerheti. Az első adásban táncolt jive-juk 10. másodpercében minden egyértelmű volt. Ha egy külföldi turista kukkolt volna bele az adásokba, biztosan nem találja el, ki a profi és ki a celeb! Miután egy ilyen verseny ugyanannyira szimpátiaverseny is, ebben is jelesre vizsgáztak. Alázattal, hihetetlen kreativitással és energiával meneteltek végig. A köztük levő kémia is fontos záloga a sikernek! Én csak tudom, igaz, Keleti Andrea?”

Andrea sem maradt adós a válasszal, hozzászólásában egyben értékelte is Adélék párosát. „Bandikám! Minden szavad mintha én mondtam volna. Én is odavagyok tőlük, meg vissza, és Adélban mintha a 16 évvel korábbi, fantasztikus, mindenre elszánt, kedves, alázatos, barátságos régi táncpartneremet láttam volna: az én Bandimat! Na persze tudom, hogy még számtalan hölgy, akik az elmúlt 30 évben megismertek téged, mondanák most hangosan ugyanezt: a mi Bandink, de ez most a táncverseny miatt egy kicsit csak a mi pillanatunk!”

Kis visszatekintő : Szombat esti láz – Samba, Csonka András, Keleti Andrea

A cikk forrása: http://eztnezd.net/nem-fogta-vissza-magat-es-kimondta-az-igazat-keleti-andrea-is-csobot-adelek-gyozelmerol-es-amit-kimondott-ha-oszinte-akarok-lenni/