Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Most jött a lesújtó hír Schumacherről: itt a bejelentés

Ezt lehet eddig tudni.

Most jött a hír Schumacherről: itt a bejelentés

Ezt lehet eddig tudni.

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke biztató nyilatkozatot adott ki az ifjabb Schumacher jövője kapcsán. Úgy néz ki maradhat a Haas csapatában, ami azért is olyan fontos dolog, mert Michael Schumacher fiával két sikertelen év után nem hosszabbítottak szerződést. Igaz, csak tesztpilótaként.

– Mick olyasvalaki, aki mindig is közel állt a szívünkhöz, már csak Michael és az egész Schumacher család miatt is. A nagybátyja, Ralf sokáig nálunk versenyzett a DTM-ben (Német Túraautó-bajnokság – a szerző), az ő fia Mercedest vezetett a GT-osztályban, Mick pedig egy intelligens, jó modorú fiatalember. Az utánpótlás-sorozatokban nagyon eredményes volt, és hisszük, hogy gondoskodhatunk róla, ha úgy adódik – mondta Wolff.

– Fontosnak érzem, hogy most, amikor Mick nehéz helyzetbe került, elmondjam, milyen nagyra becsüljük őt. Megérdemelne egy helyet a rajtrácson, és nem tesztpilótaként. De ha már átmenetileg hátralép egyet, abban mi szerepet játszhatunk. Egyszerűen jól illene hozzánk és lehetővé kell ezt tennünk, ha ő és a menedzsere, Sabine Kehm is így akarja – tette hozzá a Mercedes vezére.

Mick Schumacher így nyilatkozott az ügy kapcsán:

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!