Connect with us

Mindennapok

Most jött a lesújtó hír Schumacherről: itt a bejelentés

Most jött a hír Schumacherről: itt a bejelentés

Ezt lehet eddig tudni.

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke biztató nyilatkozatot adott ki az ifjabb Schumacher jövője kapcsán. Úgy néz ki maradhat a Haas csapatában, ami azért is olyan fontos dolog, mert Michael Schumacher fiával két sikertelen év után nem hosszabbítottak szerződést. Igaz, csak tesztpilótaként.

– Mick olyasvalaki, aki mindig is közel állt a szívünkhöz, már csak Michael és az egész Schumacher család miatt is. A nagybátyja, Ralf sokáig nálunk versenyzett a DTM-ben (Német Túraautó-bajnokság – a szerző), az ő fia Mercedest vezetett a GT-osztályban, Mick pedig egy intelligens, jó modorú fiatalember. Az utánpótlás-sorozatokban nagyon eredményes volt, és hisszük, hogy gondoskodhatunk róla, ha úgy adódik – mondta Wolff.

– Fontosnak érzem, hogy most, amikor Mick nehéz helyzetbe került, elmondjam, milyen nagyra becsüljük őt. Megérdemelne egy helyet a rajtrácson, és nem tesztpilótaként. De ha már átmenetileg hátralép egyet, abban mi szerepet játszhatunk. Egyszerűen jól illene hozzánk és lehetővé kell ezt tennünk, ha ő és a menedzsere, Sabine Kehm is így akarja – tette hozzá a Mercedes vezére.

Mick Schumacher így nyilatkozott az ügy kapcsán:

– Mindenképpen nagyon hízelgő hallani, amit Toto mondott rólam. A Mercedes egy nagyszerű márka, hihetetlen, amit elért a Forma–1-ben. Van időm, hogy mérlegeljem a lehetőségeimet, köztük természetesen a Mercedest is. Annak idején apám is a Mercedeshez igazolt a Ferrari után, miért ne tehetném ezt én is?

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/kulfoldi-sztarok/michael-schumacher-fia-bejelentes-hir/w97g90w

Continue Reading

Ajanlo

To Top