Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nagyon beteg lett a férjem, évekig ápoltam. Most jobban van, és azonnal ezt a szemétséget tette velem

Nehezen elképzelhető, hogy egyes férfiak mennyire hálátlanok tudnak lenni. Náluk csak a nők kegyetlenebbek.

Férjemmel éppen húsz éve, 1995 óta vagyunk együtt. Pontosabban: voltunk együtt. Van két gyermekünk. A kisebbik sajnos fogyatékkal született, önálló életre soha nem lesz képes. A mi házasságunkban is voltak súrlódások, de mindig igyekeztük azokat orvosolni. Kiálltunk egymásért, segítettük egymást. 2014 júliusában pedig meg is mentettem az életét azzal, hogy időben felismertem nála a sztrók tüneteit, és azonnal mentőt hívtam. A sztrók után egy szerencsére enyhe lefolyású tüdőembóliát kapott, végül trombózist. És én mindvégig gondosan, szeretettel ápoltam. Nagyon lassan épült fel. Amikor már azt gondoltam, hogy jobb a helyzet, és minden rendbe jön, a férjemnél kezdődő szklerózis multiplexet állapítottak meg. De nála valahogy egészen más hatást váltottak ki a betegségek, mint amire sokan gondolnának, hogy hálás az ápolásért, még inkább ragaszkodik hozzám. Hát nem.

KAPCSOLÓDÓ
Ahogy kilépsz az ajtón azonnal kötelező a maszk! Súlyos bírság vár arra aki nem tartja be! A HADSEREGET is bevetik a szabalysértések megakadályozasa érdekében.

2015 nyarán részt vett egyik volt osztálytársa temetésén, ahol találkozott régi ismerőseivel, köztük Zsuzsival, akivel valamikor egy osztályba jártak. Ez a Zsuzsi nyomban szemet vetett a férjemre. Ezt a Zsuzsit a férjem a temetést követően hazakisérte. És ezzel a Zsuzsival napi kapcsolatban maradt az interneten. A nő mint egy élősködő, rátapadt a férjemre, és mint egy pók, szőtte mérgező hálóját a családom köré.

KAPCSOLÓDÓ
5 perce érkezett! Müller Cecília BEJELENTETTE pályafutásának egyik LEGROSSZABB hírét, ami MINDEN magyar embert érint:

Mikor mindez tudatosult bennem, mélyen megdöbbentem. Nincsenek rá szavak, mennyire fájt. Összeomlottam. Rövid idő alatt 85 kilóról 71-re fogytam. Férjem előbb engem, majd a gyerekeket okolta a hűtlenségéért, főleg a kicsit, a beteget!!! Aztán gyakran mondogatta: neki csak egy élete van. Férjem telefonjáról sikerült felhívnom Zsuzsit. Higgadtan beszéltem vele, miközben legbelül tomboltam. A nő elmondta, hogy őt háromszor hagyták el, és ő amúgy is csak egy porszem a férjem életében, amely hamarosan tovaszáll.

Úgy látszik, a porszem egyelőre marad, mert idén január elsején a férjem elhagyta lakásunkat, és Zsuzsihoz költözött. Nyomasztó csend, üresség és végtelen űr maradt utána.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!