Connect with us

Balesetek

„Halála hatalmas sokk volt” – balesetben vesztette életét a kétgyermekes apa

„Halála hatalmas sokk volt” – balesetben vesztette életét a kétgyermekes apa

Egy jobb életet akart adni a családjának, de még őt is elvesztették. Soha nem válthatta már valóra a terveit a kétgyermekes apa.

Egy váratlan tragédia szakította el élete párjától és két gyermekétől a brit férfit, aki éppen Ausztráliában nyaralt. Azért hagyta hátra családját és indult el egyedül egy ilyen nagy utazásra, mert ki akarta deríteni: új életet tudnának-e kezdeni a kenguruk földjén. A családfő terve az volt, hogy egy jobb életet akart teremteni a szeretteinek. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A 38 éves Craig Bott a délnyugati autópályán halad Perth közelében a kocsijával, amikor egy fának csapódott. Esélye sem volt, hogy túlélje a horrorbalesetet. 

– Ez egy anya legrosszabb rémálma. Lefekszel és még ikreid vannak, de amikor felkelsz, már csak egy fiad maradt– zokogta Julie.

– Craig tele volt élettel és szeretettel. Imádott élni, melegsége és boldogsága sokakat megérintett. Halála hatalmas sokk volt mindannyiunk számára. Még mindig hihetetlen, ami történt – vette át a szót ikertestvére, Glen.

Craig a szüleit, Christ és Juliet, az ikertestvérét, a feleségét és gyermekeit: a 16 éves lányát és 6 éves fiát hagyta hátra. Mindannyiukat lesújtotta, hogy soha többé nem láthatják. 

A családja nemrég adománygyűjtésbe kezdett, ugyanis vissza szeretnék szállíttatni az Egyesült Királyságba Craig testét, hogy örök nyugalomra helyezhessék – írja a The Sun. 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/03/halala-hatalmas-sokk-volt-balesetben-vesztette-eletet-a-ketgyermekes-apa?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3sThinC0J_qvJUHDPKDNstJfeXHp9xEmGMWETw4nJoA0fXjB0PqqFISIE#Echobox=1680107755

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top