Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Tóth Andi, Vajna Timi nyomdokaiba lép? Idősebb pár mellett keresi a biztonságot és a szerelmet?

Korán felnőtté kellett válnia, így hamar határozott, önálló nő lett Tóth Andi. Ez az oka, hogy a még mindig csak 21 éves énekesnő az idősebb férfiakkal és barátokkal érzi igazán jól magát. A Bors villámkérdésekkel bombázta a szexi popsztárt, ő pedig magabiztosan válaszolt.

Fogyókúra vagy inkább edzés?

– Edzés. Imádok enni, úgyhogy ez nem is kérdés nálam. Inkább lemozgom magamról az ételt, de nem tudnék nemet mondani a finom falatoknak.

Múlt vagy jelen?

– Jövő. A múlton nem rágódom, a jelenen sosem gondolkodom, viszont a jövőn rengeteget agyalok. Szeretek tervezgetni.

Megérzés vagy tudatosság?

– Kicsit mindkettő. Szerintem a nőknek nagyon jó megérzéseik vannak, egyfajta hatodik érzékük. Nekem is létezik ez a képességem, és egyre gyakrabban hallgatok rá. Amióta tapasztaltabb vagyok, jobban odafigyelek a belső hangra. De azért tudatos is vagyok, vannak olyan élethelyzetek, amikor tudatosan hozok döntést.

Csók vagy együtt alvás?

– Együtt alvás. Nagyon összebújós vagyok, szeretek bekuckózva, közösen filmezni, beszélgetni, és nem utolsósorban enni.

 

Sminkben vagy smink nélkül?

– Sminkben. Bár a sminknélküliséget is imádom, mert szeretem, hogy lélegzik a bőröm, de a Sztárban sztár alatt imádtam a különböző sminkkreációkat, olyan vonásaimat emelték ki, amelyeknek nem is tudtam a létezéséről. Szóval most inkább smink, mert szeretnék kísérletezni, mi áll még jól nekem.

Önsajnálat vagy erő?

– Erő. Bár volt olyan élethelyzet – például szakítás –, amikor áthívtam a barátnőmet, hogy kibeszéljem a fájdalmamat, de az legfeljebb két óra. Bizonyos helyzetekben szükség van rá, hogy a sebeinket nyalogassuk, csak az ne tartson sokáig. Én pár óra alatt kibeszélem magamból a barátaimmal, aztán erőt veszek magamon, és megyek tovább. Célravezetőbb, ha talpra állunk, és megyünk előre.

Szóló vagy együttes?

– Szóló. Élveztem, hogy a Sztárban sztárban most duetteztünk, és egy koncert is hangulatosabb, ha zenekarral énekelek, de én jobban szeretek egyedül fellépni, mert nem szívesen osztom meg a színpadot másokkal.

 

Nem szívesen osztja meg a színpadot mással © Bors

 

Család vagy barátok?

– Család. De nekem a barátaim olyanok, mint a családtagjaim, ezért nincsenek barátaim, csak nagy családom van.

Korodbeli vagy idősebb férfi?

Idősebb. Az idősebb pasikkal és barátokkal jövök ki igazán jól. Úgy alakult, hogy korán felnőtté váltam, és nem tudok olyannal kommunikálni, aki nem tudja, hogyan fizesse be a rezsijét.

Macska vagy kutya?

Macska. Szeretem a kutyákat is, de a macska valahogy közelebb áll a szívemhez. Mindig azt mondják, a kutya a legokosabb állat, de a macska szerintem még okosabb. Egyébként meg sem érdemeljük a kutyák önzetlen, feltétel nélküli szeretetét. Visszatérve a macskára, szeretem, hogy ki kell vívni a tiszteletét. Van tartása, és ezt bírom. Az én macskám is ilyen, nem adja csak úgy magát. Amúgy azt mondják, az állat egyre jobban hasonlít a gazdájára. Mi teljesen eggyé váltunk már a macskámmal.

Pezsgő vagy tequila?

Tequila. Nem vagyok „női” italozós típus. Nem szeretem se a bort, se a sört, se a fröccsöt. A pálinka, rövidital viszont jöhet. Egy jó erdélyi pálinka például.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!