Közzétette az általa ígért, 2023 januárjában készített hangfelvételt Magyar Péter kedden reggel, mielőtt belépett volna a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületébe, ahol ismét kihallgatják a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban. A lakásukon rögzített felvételen az akkori feleségével, Varga Judit igazságügyi miniszterrel beszélget, állítása szerint azután, hogy Varga azt mondta a kormányról, hogy az egy maffia, amiből nem lehet kilépni.

 

Az ügy kapcsán az immár RTL kötelékébe tartozó Majka hosszú posztot közölt:

 

„Te atyaisten 🙁 hogy milyen országban élünk…” – vágott bele mondandójába a rapper. Mint írja, „azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri-féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett”.

 

Nem akarom elbagatellizálni ennek a hangfelvételnek a tartalmát, de nem is akarok úgy csinálni, mintha nagyon érdekelne, mivel semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna. Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek. Ha Vargának vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?

Majka úgy folytatja: „Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugságspirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként – mint láthattuk – egy fabatkát sem ér az ő élete – vagy Magyarnak, aki dédelgethet politikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki.”

 

Ez lehetne a legfontosabb irány valamennyi politikai pártnak, mert ez magába foglal minden fejlődést, és felülír minden ideológiát. Ma ebben a csodálatos eszmében a Varga-Magyar család egy nagy lépést tett hátrafelé. Csak gratulálni tudok érte.