Connect with us

Egyéb

Szakított Mikes Anna és Krausz Gábor

Mély hallgatás jellemzi Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát, ami miatt egyre több rajongó aggódik Magyarország álompárjáért.

Közel egy év telt el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették házasságuk végét, amely mindenkit lesokkolt. Időközben kiderült, hogy kapcsolatukban sok volt a feszültség, és jó ideje boldogtalanul éltek. Ezután mindketten viszonylag hamar új párkapcsolatba kezdtek. Tóth Gabi bár egy ideig nem vállalta fel hivatalosan Papp Máté Bencét, akivel a közös munka során ismerkedett össze, és a munkakapcsolat hamarosan barátsággá, majd szerelemmé változott. Krausz Gábor pedig a Dancing with the Starsban való szereplés után találkozott Mikes Annával, akivel lassan, de biztosan közeledtek egymáshoz. Miután megnyerték a versenyt, nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat.

Azóta már össze is költöztek, és nemrég tértek vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, ahol egy párként vettek részt. Az utóbbi időben azonban furcsa dolgok történtek, amelyek miatt egyre több rajongójuk aggódik.

Sokan furcsállták, hogy nem jelentkeztek közös tartalommal már jó ideje. Krausz Gábor például nem osztotta meg Mikes Anna tánctáboros plakátját, pedig elvileg kislánya is a táncosnőnél tanul. Egy ideje nem kommentálnak egymás képei alá, és most Mikes Anna legújabb fotója gondolkodtatta el az embereket: új fotóján gyönyörű, nőies, mégis kifejezetten szomorú arca van, a kép címe pedig: FELLÉPÉSen.

Az utóbbi időben Anna sok olyan tartalmat osztott meg, ahol táncpróbákról jelentkezett be, és ezek késő estig is elhúzódtak. Lehet, hogy valamilyen vitájukra utalás az egyszavas, csupa nagybetűvel írt képfelirat.

Krausz Gábor a Tóth Gabival közös fotóit sem törölte le a közösségi média oldaláról, így az sem ad sok támpontot, hogy Mikes Annával közös felvételeik is még elérhetőek. A hallgatásuk másik gyanús oka lehet, hogy az Ázsia Expressz adásba kerüléséig nem szeretnének nyilatkozni, ha valami történt közöttük. Bár elvileg nem köti őket titoktartás, hiszen már volt rá példa, hogy valakik rögtön a forgatás után bejelentették a szakításukat.

Az is elképzelhető, hogy a hihetetlen médiafigyelem miatt nem szeretnék kiteregetni a magánéletüket, és csupán annyiról van szó, hogy közös megegyezéssel jobban kizárják a nyilvánosságot. A kommentek között azonban sokan aggódnak, és egyesek odáig merészkedtek, hogy kijelentették, úgy érzik, hogy Anna már az egyedülállók táborát erősíti.

A nagy port kavaró fénykép, amely elindította a találgatások lavináját, itt megtekinthető:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mikes Anna (@mikesannams)

Continue Reading

Ajanlo

To Top