Connect with us

Hétköznapok

Itt a szörnyű hír Szikora Robiról

Olyan dolog történt, mely mélységesen elkeserítette a legendás énekest..

Az elmúlt hónapokban több olyan esetről is lehetett hallani a hazai médiában, hogy feltörték egyes emberek közösségi média platformjait és eltulajdonítottak azt. Szikora Róbertet is a napokban lopták meg, hiszen a több mint 20.000 követővel rendelkező Szikora Róbert és az R-Go Facebook rajongói oldalát törték fel, melyről természetesen az énekes is kifejtette a véleményét.

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Kucsera Gáborral és Csutival készült megható videónkat:

Van aki épít, van, aki rombol, van aki gyűjt és van, aki lop. Miért van, hogy vannak olyan emberek, akiknek azon jár az esze, hogy lehetne a másikat megkárosítani és ellopni tőle valamit?

Akik minden nap követték, hogy mi történik az R-Go-val, nekik most újra meg kell találni az oldalt. Ezt több, kisebb zenekarral is megcsinálták, pedig állítólag rengeteg biztosíték volt beépítve – osztotta meg Szikora.

Feltehetően hackertámadás történt, de sajnos ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a közösségi média ügyfélszolgálata ebben az esetben sem állította vissza az oldalt, ezért nem maradt más megoldás, minthogy újra kellett kezdeni mindent az elejéről.

Azt vettük észre, hogy más a neve a már korábban megszokott közösségi oldalunknak, azonban itt még nem ért véget a mizéria. Sajnos az átnevezett oldalt később törölték is, így teljesen eltűnt Szikora Róberték közösségi oldala. Próbálkoztunk a visszaszerzésével, de sajnos falakba futottunk, így kénytelenek voltunk új oldalt regisztrálni, ahova várjuk mindazokat, akik szeretnék követni az R-Go életét– mesélte a zenekar menedzsere, Varga Géza.

VIA

forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top