Connect with us

Pénzügy

Tegnap elmentünk a kislányommal pénzt felvenni az autómatából – Gyomorforgató ami történt!

Amikor tegnap reggel elindultam, hogy felvegyem a lakbérre szánt pénzt a közeli ATM-ből, úgy éreztem, hogy a nap jól kezdődött. Hétfő volt, és a friss nyári szellő kellemesen hűsítette a bőrömet, miközben tologattam kislányomat, Emmát a babakocsiban. Két dolgot akartam elintézni: felvenni a pénzt és elvinni Emmát a játszótérre.

Az ATM-hez érve, letámasztottam a babakocsit, majd gyorsan beütöttem a PIN-kódomat. A gép néhány másodperc alatt feldolgozta a kérésemet, majd kiadta a lakbér összegét. Épp ekkor pillantottam rá Emmára, aki elkezdett mocorogni és nyafogni, mert elunta magát.

“Nyugodj meg, drágám, mindjárt kész vagyok” – mondtam neki nyugodt hangon. Lehajoltam, hogy megigazítsam a takaróját, és kicsit megnyugtassam. Miközben ezt csináltam, nem vettem észre, hogy az automata figyelmeztető hangot adott ki. Mire felnéztem, a pénzt már visszahúzta.

Pánikba estem. Azonnal bementem a legközelebbi bankfiókba, hogy elmondjam, mi történt. A banki ügyintéző sajnálkozva közölte velem, hogy a pénz visszaszerzése akár három hétig is eltarthat. Három hét! Kétségbeestem, hiszen a lakbért időben ki kell fizetnem, különben problémáim lesznek a főbérlőmmel.

Tanulságként elmondhatom, hogy soha ne hagyjuk magunkat elterelni, amikor pénzt veszünk fel az ATM-ből. Mindenképp gyorsan vegyük el a pénzt, különben hosszú várakozásra számíthatunk, mire újra jóváírják azt a számlánkon. Egy pillanatnyi figyelmetlenség komoly következményekkel járhat, mint ahogy az velem is megtörtént.

Continue Reading

Ajanlo

To Top