Connect with us

Egyéb

Elég volt: nagyon kiakadt Vilmos herceg, súlyos, amit Katalinnal tettek

Elég volt: nagyon kiakadt Vilmos herceg, súlyos, amit Katalinnal tettek

Próbálja megvédeni a hercegnét, de nincs könnyű helyzetben.

Egy bennfentes szerint „feldúltnak és dühösnek” érezte magát, miután értesült arról, hogy milyen pletykák terjednek Katalin hercegnéről. Nem könnyű a hercegnek, de mindent megtesz azért, hogy nyugodt körülményeket biztosítson feleségének.

Katalin egy tervezett hasi műtéten esett át, amelyet követően rákot diagnosztizáltak nála. A hercegné azonban egy ideig nem árulta el a nyilvánosságnak, mert először a gyermekeivel próbálta megértetni, min megy keresztül. Ez alatt az idő alatt azonban sokaknak gyanús lett, hogy eltűnt, és még az a szóbeszéd is felmerült, hogy kómába esett, sőt azt is elterjesztették, hogy azért nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, mert feltöltette a fenekét. A herceg nagyon kiakadt, amikor a pletykákat olvasta.

Valentine Low királyi tudósító szerint Vilmos erős személyiség, aki mindenáron megvédi a családját, így biztosan átvészeli ezt a nehéz időszakot is. A találgatásoknak az vetett véget, hogy a hercegné videoüzenetben tudatta, rákot találtak nála, ezért megelőző kemoterápiás kezelésen vesz részt. Vilmos nemrég Cornwallba látogatott, ahol elárulta, hogy Katalin és a gyerekek is jól vannak, és szeretné, ha idén nyáron már közösen utazhatnának oda a szünidő alatt.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top