Connect with us

Egyéb

Most jött a borzasztó hír: rákos Tompos Kátya, színésznő

Most jött a borzasztó hír: rákos Tompos Kátya

A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis most gyűjtést szerveznek a gyógyulása érdekében.

„Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben, és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség – a ‘világot jelentő deszkákat’ már csak egy-egy felolvasó est erejéig látogathatta, amíg a pillanatnyi állapota ezt megengedte.Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget”– vette észre a bejegyzést a .

A színésznő kérésére zárták ki eddig a nyilvánosságot.

Két módon tudod támogatni Kátyát:

‘Szeretünk, Kátya’ címmel jótékonysági gálát szervezünk, amelyre május 25-én kerül sor a Szegedi Nemzeti Színházban (alább a rendezvény plakátja). A bevétel teljes mértékben Kátya gyógykezelési alapjába kerül.

Ha nem tudsz ott lenni a gálán, de szeretnéd támogatni Kátya kezelését, ezt a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára utalva megteheted.

Kedvezményezett neve: Fábián Juli EmlékalapítványKedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000

A megjegyzés vagy közlemény rovatba írd be Tompos Kátya nevét!

A gyűjtés határideje a koncert napja, május 25.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top