Connect with us

Egyéb

38 kilóra fogyott és pszichiátriára került Balogh Levente lánya

38 kilóra fogyott és pszichiátriára került Balogh Levente lánya

38 kilóra fogyott és pszichiátriára került Balogh Levente lánya

Étkezési gondokkal küzdött a Cápák között műsorból ismert Balogh Levente lánya, elmondása szerint a pszichiátriát is megjárta.

Balogh Szimonettát a TV2 Ázsia Expressz című műsorában ismerhette meg a nézőközönség, amikor barátnője, Gelencsér Timea oldalán küzdött meg a kihívásokkal. A fiatal lány most őszintén mesélt életének legválságosabb időszakáról, amikor elmondása szerint mindössze 38 kilósan vonult be egy pszichiátriára.

“Nálam úgy kezdődött, hogy először bulimiás voltam, elkezdtem hánytatni magamat és ott egyre lentebb mentek a kilók, amik nagyon tetszettek. Utána egy idő után szólt a tesóm, hogy szokta hallani, hogy a vécében csinálom. Utána pedig egyre többen a környezetemben, hogy érzik rajtam a hányásszagot stb… Úgyhogy elkezdtem kicsit óvatosabb lenni, mert ez kellemetlen, meg nem annyira dicsekszik vele az ember” – árulta el a Talk TV műsorában Szimonetta, akinek a torkát sem kímélte a sok hányás.

“Meg olyan macerás is volt az egész, hogy kimenni a vécére, meg úgy tenni, mintha fent hagytam volna valamit a szobában, és akkor még elmegyek a vécére… Fájt is minden, amikor csináltam, ezért úgy döntöttem, hogy mivel pár kilót még le szeretnék adni, próbáljuk ki azt, hogy nem eszek. Úgy voltam vele, ha le tudtam már ennyit fogyni, akkor belefér az, hogy most pár napig nem eszek, és akkor még az lemegy vele, és akkor megállsz” – mondta, hangsúlyozva, hogy a legnagyobb önbecsapás az, amikor azt hisszük, hogy ezt a betegséget mi irányítjuk, és bármikor meg tudjuk állítani.

Balogh Levente lánya azt is elmondta, hogy mindig beállított magának egy célsúlyt, amivel úgy gondolta, boldog lesz. Ám ha ezt is látta a mérlegen, csupán rövid ideig tartott az öröm, mert úgy gondolta, hogy ha ezt sikerült elérnie, akkor még lejjebb tud menni.

“17 voltam, amikor kórosan sovány lettem. Sok pszichiátrián voltam, de arra a pszichiátriára, ahol végül elkezdtem hízni, súlyt felszedni, oda már 38 kilóval kerültem be. Azt el lehet képzelni, mennyire vékony” – mesélte Szimonetta, aki jelenleg pszichológusnak tanul, és azt javasolja mindenkinek, aki ilyen betegségben szenved, hogy minél hamarabb forduljon szakemberhez.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top