Mesterséges kómába helyezték Katalin hercegnét-

Egy közeli forrás szerint Katalin hercegnét mesterséges kómába helyezték

Az eredeti bejelentéskor a Kensington-palota csak annyit közölt, hogy Katalin hercegné hasi műtéten esett át, további részleteket nem kívántak megosztani.

Ezzel egyidőben azonban elkezdődtek a találgatások. Jelenleg egy spanyol riporter állítása szerint egy palotához közeli forrásból származó információja alapján Katalin hercegné egészségi állapota jóval aggasztóbb lehet, mint azt először gondolták.

Az illető szerint a hercegnét a műtétet követően fellépő szövődmények miatt szükséges volt mesterséges kómába helyezni. Ezt Concha Calleja, egy spanyol televíziós show, a Fiesta riportere osztotta meg: „Az orvosok döntése alapján mesterséges kómába helyezték. Lélegeztetőgépre kellett tenni. Az életét kellett megmenteni” – jelentette ki Calleja.

Bár a palota cáfolja ezeket az állításokat, a riporter ragaszkodik forrása által közölt információk hitelességéhez.

 

Másik informátor szerint meghalt Katalin hercegné

 

Katalin hercegné haláláról szóló hír villámgyorsan elterjedt.

Valóban elhunyt Katalin hercegné? Egyre több zavaros teória kerül nyilvánosságra. Annak ellenére, hogy állítják, minden rendben van vele, Katalin hercegné eltűnésével kapcsolatban sokan a legszomorúbb forgatókönyvet feltételezik, amit aztán nyilvánosan is terjesztenek…

 

Katalin Hercegné Kórházi Kezelése és Közlemények

A Kensington-palota 2023. január 17-én adott ki egy közleményt, amelyben bejelentették, hogy Katalin hercegnét az előző nap sürgősségi alapon szállították kórházba egy tervezett hasi műtét miatt. A palota hivatalos közleményében azt is kiemelték, hogy a hercegné minden hivatalos megjelenését húsvétig felfüggeszti. Továbbá tájékoztattak arról is, hogy a műtét sikeresen zajlott le, azonban Katalin hercegnét még legalább két hétig a kórházban kell maradnia lábadozás céljából.

A brit királyi család tagjainak egészségügyi állapota mindig is kiemelt figyelmet kapott a nyilvánosság részéről, de Katalin hercegné esete különösen nagy érdeklődést váltott ki. Utoljára 2022. december 25-én látták nyilvánosan a gyerekeivel, ami óta eltűnésével kapcsolatban számos spekuláció látott napvilágot. A palota azonban csak szűkszavúan kommunikál az ügyben, ami további találgatásokra adott teret.