Connect with us

Egyéb

A gazdag házaspár kigúnyolja a szegény édesanyát a pénztár előtt. Ám ekkor a mögötte álló nő kérdése mindent megváltoztat!

Végül saját magukat alázták meg a leginkább…

Ezt a történetet egy Linda nevű nő írta le közösségi oldalán, akivel egy bevásárlóközpontban történt az eset. Láthatóan szerény anyagi körülmények között élő anyuka 5 gyermekével várakozott a pénztár előtt, míg mögötte pedig egy jól öltözött, láthatóan jómódú házaspár állt a sorban.

Linda hallotta, ahogy becsmérlő megjegyzéseket tesznek az édesanyára, valamint a gyerekekre: „Vajon hány apát használt már el, hogy kapjon támogatást? Még rendesen felöltöztetni sem tudja azokat a gyerekeket. Csak várj, mindjárt előkapja az ételjegyeket is, amiket nekünk kell fizetni, hogy eltartsa az állam…”

Ekkor Linda is jobban megnézte a kicsiket, és látta, hogy az 5 gyerekből kettő hasonlít a nőre, a többi három viszont teljesen másképp néz ki. Tényleg elővette a segélyt, azonban láthatólag nem tudt,a hogyan kell használnia jegyeket az önkiszolgáló kasszánál, teljesen tapasztalatlannak tűnt ebben.

Ekkor a házaspár ismét megszólalt: „Na, így megy el az adónk.”

Nem bírta ki, hogy ne lépjen oda a láthatóan kínlódó ötgyermekes édesanyához, hogy segítsen neki. Közben megkérdezte, hogy örökbe fogadta-e a gyerekeket. Erre a nő elmondta, hogy nevelőanya, és három napja érkeztek a kicsik, most pedig ruhákat szeretne nekik venni, de arra még nem kapott pénzt. Rendkívül új neki az egész, még sosem használt jegyeket.

Linda gratulált a nevelőanyának a bátorságához, megdicsérte a gyerekeket, és megmutatta a nőnek, hogyan használhatja az önkiszolgáló kasszát. Az anyuka, miután fizetett, feladta a kabátot a gyerekekre, és kiléptek az ajtón.

Ekkor Lindey hátrafordult a gazdag párhoz, és az alábbiakat mondta:„A gyerekek? Elvesztették a szüleiket, és nincs senkijük, csak ez a nő! A ruháik? Valószínűleg az egyetlen ruhájuk, amijük van, ebben kellett elhagyniuk az otthonukat. Az a nő? befogadott 3 gyereket a sajátjai mellé, ahol biztonságban élhetnek. Az ételjegyek? Két gyereket nevel, és még elvállalt másik hármat, mégis miből fizesse ki? Nincs elég olyan ember, mint ő!”

És mi ebből a tanulság? Egyrészt nem minden az, aminek látszik… Másrészt pedig ne becsméreljünk másokat, először a saját házunk táján nézzünk szét! Neked mi a véleményed?

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top