Connect with us

Egyéb

Hatalmas pofont kapott Győzike! Pusztítóan erős videóban reagált a népszerű humorista az újrainduló Győzike Show-ra

Hatalmas pofont kapott Győzike! Pusztítóan erős videóban reagált a népszerű humorista az újrainduló Győzike Show-ra

Hatalmas pofont kapott Győzike!

Pusztítóan erős videóban reagált a népszerű humorista az újrainduló Győzike Show-ra

Somogyi András újra kreatív lázban ég, hiszen a Győzike Show újraindítása ihlette meg legújabb videójához.

„Maga olyan már mint az Orbán Viktor, soha nem fog már eltűnni” – ezekkel a szavakkal indítja “Kultúra a híveknek” című YouTube-videóját a humorista.

Ebben a videóban Somogyi András, Gáspár Győző szerepében, válaszol az új műsor tartalmával kapcsolatos kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy lesz-e olyan epizód, amely az adócsalás elkerülésére tanít, a válasz: tervezik, de azt a Fidesz frakcióval együtt, a Parlamentben valósítják meg.

Kultúra a híveknek – újraindul a Győzike Show – Gáspár Győző a taxiban❗| Somogyi András |

Továbbá, egy korábbi jelenet újraforgatásában is gondolkodnak, ahol Virág a lakást fekáliával kente ki, ezúttal Bayer Zsolt közreműködésével. Csak egy képet kellene mutatni neki Magyar Péterről, és máris kész a jelenet.

Látszik, meg mondták ott a Fideszben, hogy szeretnek engem. Sok a nehézség, egészségügyre, oktatásra nem jut, de Győzike Show-ra igen

Jegyezte meg ironikusan Somogyi András a videóban.

A humorista szerepében, Gáspár Győzőként megkérdezték tőle, hogy nem érzi-e cikinek, hogy fideszes. Erre ő azt válaszolta, hogy „van az a közpénzmennyiség, amitől az ember hozzászokik, hogy sza*rízű a szája”.

A Hvg.hu eközben megosztotta Gáspár Győző gondolatait az új műsorról, amely szerint bár nem lesznek nagy változások: „Hegyeket nem fogunk mászni, dombokat nem fogunk megbontani, viszont azt megígérem, hogy mosolyt csalok az emberek arcára” – mondta Gáspár Zsolti testvére.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/fiuk-lanyok-velemeny/hatalmas-pofont-kapott-gyozike-pusztitoan

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top