Connect with us

Egyéb

Joshi Bharat újra szerelmes Mészáros Lőrinc volt felesége után: ismert nő az új menyecske!

Joshi Bharat újra szerelmes Mészáros Lőrinc volt felesége után: ismert nő a párja

Újra boldog Joshi Bharat a Blikk információja szerint az indiai származású műsorvezető életébe pár hónapja újra beköszöntött a szerelem. A 68 éves sztár az utóbbi években a magánéletében nem volt annyira szerencsés, 2021. őszén 31 év után elvált a feleségétől, Csillától, majd a gyógyírként az életébe lépett szerelemnek is vége lett, alig pár hónap után szakítottak Kelemen Beatrix üzletasszonnyal, Mészáros Lőrinc volt feleségével.

Ennyi csalódás után bárki képes arra, hogy bezárja a szívét, Joshi Bharat azonban nem így tett, újra párra lelt. Kedvese ráadásul nem is ismeretlen, a műsorvezető Kiss Virág Magdolna mellett találta meg újra a boldogságot, aki színészként, szinkronrendezőként és parfümőrként dolgozik, ám a nagyközönség legjobban a hangjáról ismerheti. Ő szólaltatta meg magyarul Natalia Oreiro színésznőt a Vad Angyal című szappanopera Milagrosaként. A jelenleg a Bézs Rádió műsorvezetőjeként tevékenykedő Joshi Bharat a Blikk kérdésére megerősítette, hogy újra párkapcsolatban él, de részletekbe nem bocsátkozott.

– Ugyan nem szoktam már nyilatkozni a magánéletemről, de annyit elárulhatok, hogy valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz – árulta el a műsorvezető, aki lapunk információi szerint új munkájának köszönheti szerelmét. Új párja akkor még ismeretlenül vendégként érkezett az Egy férfi és egy nő című műsorába még január végén és láthatóan azonnal elvarázsolta Joshi Bharatot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bharat Joshi (@bharat_josh)

– Nem tellett el sok idő, találkozgatni kezdtek. Mind a ketten nagyon széles érdeklődéssel bírnak, szeretnek nagyokat beszélgetni és az is bárki, aki látja őket együtt, láthatja, milyen mély érzelemmel néznek egymásra, rögtön egyértelmű a közöttük lévő érzelmi kapcsolat – árulta el egy ismerősük, aki azt is hozzátette, nem csak Joshi Bharat, de Kiss Virág is túl van egy nagy párkapcsolati kudarcon, ő is elvált, így ebben is megértő fülekre találtak a másikban. Az 51 éves nő egyébként sikeres és szeretett szinkronrendező, a Downton Abbey magyar változatáért díjat is nyert. Emellett öt évig tanult parfümőrnek egy francia mestertől, amely szintén érdekes volt Joshi Bharat számára a nőben, aki közel két év egyedülálló lét után érkezett a férfi életébe.

– Ami fontos, hogy iparszerűen már semmit nem szeretnék csinálni. Szerelmes sem akarok lenni így. Szerelmesként akarok szerelmes lenni, önmagában az legyen, ami, ne legyen benne semmi számítás, ne legyen elvárás, hogy magas, itt lakik, hogy ilyen vagy olyan, vagy nem ilyen vagy nem olyan. Önmagából, belülről robbanjon ki. A lényeg, hogy semmi sincs lezárva, hiszen én nem érzem magam öregnek, a kondim jó, a mentális kondim is, van jövőképem, ember vagyok, férfi vagyok, aktív vagyok, dolgozni szeretnék, és ha a sors úgy akarja, akkor boldogan élni – nyilatkozta egy évvel ezelőtt a Blikknek Joshi Bharat, aki úgy tűnik, megtalálta azt a nőt, akire vágyott.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top