Connect with us

Egyéb

MOST ÉRKEZETT: meghalt Csire Zsuzsi, a bakancslistás lány

Tragédia: meghalt Csire Zsuzsi, a bakancslistás lány, akinek a harmadik szíve nem bírta tovább a küzdelmet

Tíz év küzdelem után Zsuzsi szervezete végleg feladta a harcot: a lány, aki utolsó kívánságaiból bakancslistát írt, hétfőn este meghalt.

– Imádott Édes Drága Zsuzsikánk tegnap este örökre búcsút vett tőlünk – így szól Zsuzsi édesanyjának, Beatrixnek bejegyzése a közösségi oldalon. A tragédia nem csak a családot érinti: Zsuzsinak az egész ország szorított, noha mindenki tudta, hogy bármikor elragadhatja a halál.

A lányról a Blikk az első közt írta meg, hogy milyen küzdelmeken ment keresztül és hogy ennek ellenére mennyire erősen viselte mindazt, amit rámért a sors. Kétszer esett át szívátültetésen, ám szervezete a második beültetett szívet sem fogadta be. Zsuzsi azzal a tudattal élt, hogy talán csak hetek, hónapok vannak hátra az életéből, mégis meg tudta őrizni a reményt. Bakancslistát készített terveiről és az egész ország összefogott azért, hogy valóra válthassák kívánságait. Eljutott a tengerhez, megnézhette az Operát, megsimogathatott egy lovat – talán tényleg teljesülhetett minden, amire vágyott.

– Hálásan köszönjük szépen mindenkinek, aki a legnagyobb empátiával Zsuzsikánk és kis családunk mellé állt ebben a szörnyű harcban. Köszönjük a sok szeretetteljes törődést, élményeket, amivel bearanyozták Zsuzsikánk és családunk életét. Rövid élete utolsó időszakát igyekezett mosollyal és vidámsággal megtölteni, azt szerette volna, hogy így emlékezzenek rá – írta édesanyja. – Most már örökre a Mennyországban lesz, ahol nincsen fájdalom és szenvedés, onnan fentről vigyáz ránk és mindazokra akik őszintén szerették Őt. Nyugodj békében Édes kicsi Angyalkánk!

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top