Connect with us

Egyéb

Most érkezett a lesújtó hír Katalin hercegnéről 🙏

Most érkezett a lesújtó hír Katalin hercegnéről

Sokan aggódnak érte.

március 22-én egy videóüzenetben vallotta be, hogy rákos, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap. Azt nem tudni, hogy pontosan milyen típusú daganatot diagnosztizáltak nála.

Állítólag többen is tudomás szereztek Katalin betegségéről, ezért felkeresték a palotát, és azzal fenyegetőztek, hogy elárulják a diagnózist. Így a hercegné jobbnak látta, hogy nyilvánosságra hozza a diagnózist.

Jennie Bond szakértő elárulta, hogy Katalin egyre jobban van, amit nagyrészt családja támogatásának köszönhet, viszont ezentúl is szeretne elvonulni. Jelenleg Sandringhamben van Vilmos herceggel és három gyerekükkel, élvezik a tavaszi szünetet, ami Bond szerint feltölti Katalint, és teljes mértékben a gyógyulására tud koncentrálni.

Bennfentes információkg szerint a hercegné állapota nem javul. Azt lehet tudni, hogy az orvosi csapatban az egyik orvos, kifejezetten végstádiumú kezelésekben jártas világhírű szakember. Ennek okán azt feltételezik, hogy a hercegnő betegsége előrehaladott állapotú.

A szakértő, aki azt is elárulta, hogy a gyerekekkel a vakáció alatt nem beszélnek a hercegné betegségéről, mert ki akarják élvezni a tavaszi szünet minden egyes boldog pillanatát .

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top