Connect with us

Egyéb

A fiatal pár hitelből megvette ezt a romhalmazt, nézd meg milyen lett miután saját kezüleg felújították:

Senki sem jönne közelebb ehhez a ronda lakáshoz, de a férjemmel vállaltuk a kockázatot! Állapota sok kívánnivalót hagyott maga után, de láttunk benne potenciált! Még rokonainknak is voltak kétségei, de mi felülmúltuk várakozásaikat! Az emberek alig hiszik el, hogy ez ugyanaz a ház! Az előtte-utána képekért lásd ezt a cikket!

50 éve nem újítottak fel. Senki sem gondolkodott azon, hogy megvegye, de a mai pár vállalta a kockázatot.

54 négyzetméter. Kiderült, hogy a ház alapja megsüllyedt, és most már 15 cm-rel eltért a nyílászárók szintje, és a födémek magassága egy helyen 3,45, máshol 3,30 méter lehet.

A régi díszítés lebontása után a falat téglafalazattal, boltíves boltozattal látták el. Úgy döntöttek, hogy fehérre festik őket. Sőt, a skandináv stílus néhány elemét is hozzáadták.

Az új tulajdonosok egyszerűen a “régi” bútorok megszállottjai, amelyek történelmi értéket és antikságot közvetítenek. Ami a konyhát illeti, a falakat most fehérre festették, kivéve az egyik falat, amelyet érdekesen megtervezett csempe borít.

A fürdőszoba bejárata a nappaliban van és egy színes tolóajtó választja el ezt a két helyiséget. A komód és a tükör ázsiai stílusú, mivel a tulajdonosokat a felújítás során erősen inspirálták az ázsiai motívumok.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top