Connect with us

Egyéb

A halálos betegséggel küzdő lány énekelni kezd…ami ezután történik az szívszaggató!

Nightbirde a művészneve ennek a hatalmas lelki erővel megáldott fiatal lánynak. Az orvosok szerint mindössze 1:50-hez (vagyis 2%) annak az esélye, hogy túlélje azt a súlyos daganatos betegséget, amelyet megállapítottak nála.

Ő pedig mit tett? Szomorkodott? Sajnálta magát? Nem! Elment a világ egyik legjelentősebb tehetség kutató műsorába, és bátran kiállt a szigorúságáról híres zsűri elé..

Azt mondja, nincs idő a tökéletes pillanatra várni, a fájdalmakkal, a megpróbáltatásokkal együtt is tudni kell boldognak lenni.

Az alábbi videóban megnézheted és meghallgathatod velünk, mi történik, amikor előadja It’s Okay című dalát. A zsűrit és minket is könnyekig hatott! De Simon Cowell reakciója még ennél is tovább megy:

A szigorú zsűritag ezt mondja a lányhoz fordulván: “nem tudok neked igent adni – valami mást adok helyette:” ezután pedig megnyomja az arany gombot, és azonnal döntőbe juttatja a csodálatos hangú lányt.

Sajnos a csodálatos hangú énekes nem sokkal a produkciója után elvesztette a harcot a halálos kórral szemben. Nyugodjon békében! 🙏😥

Csodálatos! Neked mi a véleményed?

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top