Connect with us

Egyéb

Magyar Péter a kisbabájuk születésénél is balhét rendezett

Magyar Péter a kisbabájuk születésénél is balhét rendezett

Azt gondolná az ember, hogy egy pár életében nincs szebb pillanat, mint egy közös gyermek megszületése. Magyar Péternek azonban még ebbe is sikerült belerondítania.

 

Varga Judit egy exkluzív interjúban beszélt arról, hogy a Magyar Péterrel való házassága alatt milyen borzalmakat kellett átélnie. Az egykori igazságügyi miniszter leszögezte, hogy ő egy szeretett teljes, boldog családban nőtt fel, így nem vette észre azokat a jeleket, amelynek meg kellett volna szólaltatnia azt a bizonyos vészcsengőt. 

Varga Judit, Frizbi TV, YouTube
Varga Judit kendőzetlenül beszélt a legfelkavaróbb emlékeiről is. Fotó: YouTube

Varga arról beszélt a Frizbi TV-ben, hogy viszonylag korán jelentkeztek az első jelek, Magyar Péter többször is sértegette. “Nézz már magadra, olyan vagy, mint egy egysejtű fakocka” – hangzott el egyik alkalommal. Varga Judit elmondása szerint ezek a nyilvánvaló bántások ellenére is úgy döntött, hogy hozzámegy Magyar Péterhez. Azt hitte ugyanis, hogy

 

a közös család szeretete majd ezeket kineveli belőle…

 

Ennek ellenére éppen a családalapítás lett az egykori politikus számára az egyik legfájóbb emlék. Történt ugyanis, hogy a kórházból hazavitték az első gyermeküket, és érthető módon édesanyaként Varga Judit nem tudott betelni a fia szépségével, gyakran bejárt a gyermekszobába, hogy gyönyörködjön benne. Ezt a fantasztikus érzést szerette volna megosztani a párjával is.

 

Mondtam Péternek, hogy gyere, nézd már meg, milyen gyönyörű ez a gyerek. Nyilván a fiatal szervezetemben a hormonok is dúltak, nagyon boldog voltam. És ő ott ült a nappaliban, rám nézett és azt mondta: mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára, szövegértési problémáid vannak?

 

Varga a könnyeivel küszködve folytatta – aztán amikor kiment a konyhába sírni, a férje rászólt: Sírjál,majd elmegy a tejed! Varga arról beszélt, hogy érthetetlen volt számára, hogy miért viselkedik így vele a férje, aki sokszor még a legtriviálisabb kifejezésért is kritizálta a feleségét. Magyar például utálta azt a kifejezést, hogy a neje megajándékozta őt egy gyermekkel, a férfi szerint ez csak egy egyszerű biológiai folyamat.

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2024/04/magyar-peter-kisbabajuk-szuletesenel-is-balhet-rendezett?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook#Echobox=1712238694

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top