Connect with us

Egyéb

„Noé bárkájának másolata!” Egy vállalkozó hatalmas bárkát épített az egész világon a csodájára járnak! Nézd meg belülről is! Engem lesokkolt!

Az ács 20 évet tölt egy gigantikus bárka építésével, és a végeredménnyel mindenkit szóhoz sem jut! 😱👏 Nézzük meg ezt az alkotást és merüljünk el a hangulatában! 🧐🫠 Nézd meg az exkluzív felvételeket ebben a cikkben! 👇👇👇

Mai cikkünk a Noord-Hollandban felnőtt vállalkozóról szól. Meg volt győződve arról, hogy arra rendeltetett, hogy egy hatalmas bárkát építsen, ami segít majd az embereknek túlélni egy szörnyű áradást.

Nagyon inspirálta Noé bárkája, és mondhatni, hogy alkotása egy utánzat. A pontos másolat megalkotásához elolvasta a Bibliát, számos filmet nézett meg, és rengeteg információt kapott az eredeti bárkáról.

Elkezdte megtervezni és megépíteni a saját, Johan bárkáját segítői segítségével. Ez ma már egy hatalmas, többszintes kiállítás, amely vonzza a turistákat.

Emellett mozi és étterem is található benne, ahol üzleti találkozókat, sőt esküvőket is lehet tartani. Nézze meg, és ossza meg velünk benyomásait!

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top