Connect with us

Egyéb

Kinevettek a munkatársaim amiért egy drága albérletből egy falusi parasztházba költöztem – Kérem nézzék meg belülről, és értékeljék!

A 32 éves nő feladta a drága nagyvárosi albérletét, és egy kis parasztházat vett egy közeli településen. Olyan ízléssel rendezte be amit ritkán látunk:

Egy letűnt korba térünk vissza, a legtöbb bűtor, kiegészítő nem csak “látszólag” régi, hanem igazából régi, bolhapiacokról, lomtalanításokról valóak. Ami valakinek szemét…másnak kincs. Jó példa a mai fiataloknak akik mindent csak kidobnának és modernebbre cserélnének.

A konyhában csupasz téglapadló, egyszerű asztal és rengeteg retró edény található, amelyek egyedivé és bizonyos mértékig történelmivé varázsolják a hangulatot. A kerámia, a porcelán és a réz díszíti a polcokat, és még több vonzerőt és ízt ad.

Meglepő módon itt is lehet gyümölcscentrifugát és kávéfőzőt találni, amelyek  tökéletesen passzolnak az antik dekorációhoz és bútorokhoz. A nappaliban kandalló és hangulatos étkező található. A fürdőszoba is megérdemli a figyelmünket. A szoba arisztokratikus káddal és kerámia mosdóval rendelkezik.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top