Connect with us

Egyéb

Mindenki kineveti és gúnyolja Keanu Reeves-t amiért egy ilyen “idős” nővel jött össze – De amit mondott azután mindent megértünk!

100%-ig biztos, hogy egyikőtök sem látta Reeves őszülő hajú barátnőjét fiatalon 😉 Így nézett ki Alexandra Grant, mielőtt őszült a haja! 👩➡️🧑‍🦳 Azok, akik „rút kiskacsának” nevezték, visszakérik a szavaikat! 🤫🤐 Nézd meg az archív fotókat ebben a cikkben! 👇

Az már nem titok, hogy K. Reeves már régóta romantikus kapcsolatban él A. Granttel. A korkülönbségük nem több, mint 2 év, mégis a művésznő idősebbnek tűnik, mint a legendás színész édesanyja. Nem szokványos külseje sosem szűnik meg a viták témája lenni.

Mint ismert, őszülő hajának semmi köze a korához, hiszen Grant állítása szerint a haja már akkor elkezdett őszülni, amikor még a 20-as éveiben járt. Nehéz döntés előtt állt: rendszeresen festette a haját, vagy felvállalja természetes szépségét. Választása a második lehetőségre esett.

Szokatlan külsejétől függetlenül Grant valóban intelligens és művészi alkat, akit Reeves nem a szépség, hanem a személyiség alapján választott, ahogy a rajongók állítják.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top