Connect with us

Pénzügy

A férjemmel nem törődtünk a károgókkal, és vettünk egy „lepukkant” házat! Az emberek addig gúnyoltak minket, amíg nem látták a hihetetlen átalakítás végeredményét! 😂 Az előtte-utána fotókért – lásd a cikket!

A férjemmel nem törődtünk mindenkivel, és vettünk egy „csúnya” házat! 🛖😬 Az emberek addig gúnyoltak minket, amíg nem látták a hihetetlen átalakítás végeredményét! 🤫👏 Az előtte-utána fotókért – lásd a cikket! 👇

Mai cikkünk egy párról szól, akik végül lehetőséget kaptak arra, hogy saját lakásban éljenek. Már hosszú évek óta albérletben laktak, és a saját sarok megszerzése egy teljesen új fejezetet indított el a család életében.

Kezdetben mindenki kinevette a házastársakat, amikor választásuk egy ilyen „csúnya” és nyomorúságos lakásra esett. Az egész arról szólt, hogy a falak úgy rohadtak, hogy a padló már nem volt használható. Az előszoba most már egybeépült a nappalival.

A falakra szürke színt választottak, ami minimalistább megjelenést kölcsönzött a helyiségeknek. A bejáratnál cipőtartót és kampókat találunk. A korábban a konyhába vezető helyen most a mosógépet és a bojlert tárolják.

A vendégszoba a falak színét tekintve tökéletesen illeszkedik az előszobához. Kényelmesnek tűnő szürke kanapé, üvegre emlékeztető zöld szőnyeg, valamint egy munkahely található benne. A konyhába most a nappaliból nyílik a bejárat, ami helyet teremt a hűtőszekrénynek.

A világos és sötét homlokzatokat kombináló sarokszett ügyesen használja ki a korlátozott helyet.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top