Connect with us

Egyéb

Megrázó hír érkezett: Áttéteket találtak Katalin hercegné szervezetében

Megrázó hír érkezett: Áttéteket találtak Katalin hercegné szervezetében

Megrázó hír érkezett: Súlyos rákkal küzd Katalin hercegné! Katalin walesi hercegné videóüzenetben hozta nyilvánosságra, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és a kemoterápiás kezelés korai szakaszában van. Állapotát azután fedezték fel, hogy januárban nagy hasi műtéten esett át.

Miután hetekig tartó találgatások folytak az egészségi állapotáról, Katalin azt mondta, hogy neki és férjének, Vilmos hercegnek

időre volt szüksége, hogy elmagyarázzák a helyzetet három gyermeküknek.

Ez természetesen hatalmas sokként ért minket, és Vilmos és én mindent megtettünk, hogy ezt magánemberként feldolgozzuk és kezeljük a fiatal családunk érdekében” – mondta. „Ahogy azt el tudják képzelni, ez időbe telt. Időbe telt, amíg felépültem a nagy műtétből, hogy elkezdhessem a kezelésemet. De ami a legfontosabb, időbe telt, hogy mindent elmagyarázzunk George-nak, Charlotte-nak és Louisnak a számukra megfelelő módon, és hogy megnyugtassuk őket, hogy rendbe fogok jönni.”

A szerdán felvett és pénteken nyilvánosságra hozott nyilatkozatában Katalin azt mondta, jól érzi magát, és napról napra erősebb. „Hihetetlenül nehéz hónapok voltak az egész családunk számára, de fantasztikus orvosi csapatom volt, akik nagyszerűen gondoskodtak rólam, amiért nagyon hálás vagyok” – mondta.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top