Connect with us

Egyéb

Magyar Péter: az édesanyám került a célkeresztbe

Magyar Péter: az édesanyám került a célkeresztbe

Magyar Péter március 15-én emberek sokaságát tudta megszólítani, akik mind azért mentek az Andrássy útra, hogy meghallgassák őt. A politika színpadára frissen fellépő Magyar akkor elárulta, hogy az édesanyja is segített neki abban, hogy létrejöjjön az esemény, most pedig a védelmére kelt

„Édesanyám 40 éve bíró, volt a Kúria főtitkára, jelenleg az Országos Bírói Hivatal elnökhelyettese. Júliusban megszűnik a bírói megbízatása, mert eléri a bírói felső korhatárt. De előtte még megpróbálják meggyalázni a 40 éves pályafutását és megkérdőjelezni a bírói függetlenségét” – írja friss posztjában Magyar, hozzátéve: a nemrég elhunyt nagyapja után „most ő került a rogáni propagandista zsoldosok célkeresztjébe.”

Egy újságírói kérdésre annyit mondtam pár napja, hogy anyukám is segített nekem a március 15-i rendezvény előkészítésében. Ezért most a Hont András-féle fizetett trollok fegyelmit követelnek ellene és nyilvánosan próbálják lejáratni” – tette hozzá.

Hont András a Facebook-oldalán a következő szöveg olvasható, amelyre Magyar most válaszolt:

„Magyar Péter a Partizán-interjúban elmondta, hogy a március 15-i rendezvényben a legtöbbet az öccse, a barátnője és az édesanyja segített. Utóbbiról megírták, hogy ő az Országos Bírói Hivatal elnökhelyettese, de azt nem, hogy ez a beszámoló mit jelent és minek kéne következni. Amennyiben fontos a jogállamiság meg a bírói függetlenség, amelyért az ellenzéki közvélemény és a sajtó annyit szokott aggódni, akkor dr. Erőss Mónika ellen azonnal fegyelmi eljárást kéne indítani, és amennyiben igaz Magyar Péter állítása, fölmenteni a tisztségéből. Az egyik hatalmi ág vezető tisztségviselője tevékeny szerepet vállal egy másik hatalmi ág belharcaiban, és közben a pártatlanságára tett esküjét is megszegi. Vagy Magyar Péter hazudik.”

„Hogy mivel segített nekem anyukám március 15. előtt?” – folytatja posztját Magyar Péter

Amivel az édesanyák szoktak. Meghallgatott, támogatott, néha megölelt, biztatott és persze nagyon aggódott. Hogy ez a propagandistáknak ismeretlen érzés? Sajnálom.

„Szerintem ma Magyarországon nem ez veszélyezteti legjobban az igazságszolgáltatás függetlenségét. Talán az több kérdést felvet, amikor az Országos Bírói Hivatal elnöke a saját lakásán konyakozik a regnáló igazságügyi miniszterrel, miközben valószínűleg nem a gyeplabda szabályairól társalognak. Hogy most épp ettől az elnöktől követelitek, hogy indítson fegyelmit édesanyám ellen, aki 40 éve független bíró? Zsoldosok vagytok. Abból is a legrosszabb fajta” – zárja üzenetét Magyar Péter.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top