Connect with us

Egyéb

Egy két lábon járó csontvázzá változott – Sandra Bullokot, most először fotózták le miután meghalt a párja

Egy két lábon járó csontvázzá változott – Sandra Bullokot, most először fotózták le miután meghalt a párja

A tehetségéről ismert színésznőt, Sandra Bullockot augusztusban tragédia érte, elvesztette szerelmét, Bryan Randallt. A férfi az amyotrófiás laterálszklerózissal folytatott hosszú küzdelem után halt meg. Sandra Bullock mindig azt mondta, hogy boldognak érezte magát mellette. Három hónappal a tragédia után a színésznőt Los Angelesben vették észre. jó hangulatban volt, de sokan megjegyezték, hogy sokat fogyott. Sandra egy sötétszürke, cipzáras pulóvert, egy elegáns műszőrme kabátot, sötét leggingset és kényelmes cipőt viselt.

A szépségszalon után napszemüveget vett fel, hogy még jobban feldobja a megjelenését, stílusos kiegészítőként pedig arany fülbevalóval és lánccal egészítette ki. A színésznő széles mosollyal a kezében, táskákkal a kezében lépett ki a kocsijához vezető úton.

Sandra beteges kinézete ellenére a művésznő rajongói nagyra értékelték mosolygós arcát. “Élvezd az életet!”, “Az élet szép, ha boldog vagy”, “A szeretteid örülnének, ha boldognak látnának”, “A legszebb nő!” – írták a rajongók.

Nehéz lehet egy ilyen tragédia árnyékában mosolyogni. Nagy erő kell hozzá.
Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top