Connect with us

Egyéb

Tönkretettem a fiam esküvőjét, miután elhagyta Down-szindrómás fiát! Nézd meg, mit tettem ebben a cikkben!

A mai érdekes történetet egy nő osztotta meg, aki szó szerint tönkretette a fia esküvőjét, és most tanácsot kér, hogy megtudja, helyesen cselekedett-e, vagy megbánjon bármit is. Az egész arról szól, hogy korábban már volt házas, és van egy Tomi nevű fia.

A legszomorúbb az, hogy Tomi Down-szindrómával született, és érkezése miatt a férfi elhagyta a feleségét és a gyereket is.

A családja szó szerint feldühödött, és rá akarták venni, hogy kezdjen el gondoskodni Tomiról, és fogadja vissza a feleségét. Képzeljék csak el az anyja meglepetését, amikor megtudta, hogy férfi újra házasodni készül, egy másik nővel. Azonnal tervet készített.

Az asszony az esküvő napján magával vitte Tomit, a fiát, és a menyasszonya előtt felfedte a teljes igazságot. Mielőtt kimondta volna az igent, a lány megdöbbenve tudta meg az igazságot leendő férjéről.

Ez arra késztette, menyasszonyt, hogy mindent otthagyva a családjával együtt távozzon az esküvőről. A nő azt reméli, hogy ez a tett ráveszi a fiát, hogy megváltozzon, és elkezdje elfogadni a saját fiát. Azonban egy kicsit bűnösnek érzi magát, amiért tönkretette az esküvőjét.

Ön mit tanácsol?

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top