Connect with us

Egyéb

Nem hallgattunk senkire és vettünk egy lepusztult tanyát! 😥- 10 évig újítottuk, csinosítgattuk.😍 Nézzétek meg mélyen lett! Ilyen volt előtte:

Nem hallgattunk senkire, és vettünk egy tanyát! Azt mondani sem kell, hogy senki sem számított ilyen eredményekre.😮 Egy nyomorúságos helyből lett egy mennyei szépségű otthon, amiről most mindenki álmodik! Nézd meg az előtte-utána fotókat ebben a cikkben!

Még 2014-ben történt, hogy a férjemmel figyelmen kívül hagytuk mindenki véleményét és hitetlenkedését, és szereztünk egy lepusztult tanyát. Egyik rokonunk sem tudta elképzelni, hogy mit fogunk vele kezdeni, amíg meg nem mutattuk a végeredményt, és szóhoz sem jutottak.

Az emberek nem hisznek a szemüknek, amikor látják, hogy mennyi növényfaj terem a varázslatos kertünkben. Ez valami hihetetlen a kezdeti állapothoz képest. Akkoriban csak téglák és törött üvegek voltak, ezért nem vonzott senkit.

Az első feladat az volt, hogy megszabaduljunk az összes szeméttől, ami rengeteg időt, erőfeszítést és verejtéket igényelt. Amikor végeztünk a szemét eltakarításával, áttértünk az udvar elrendezésének megtervezésére. Az első terveket papírra rajzoltuk, és most már láthattuk a vágyott helyünket.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top