Connect with us

Egyéb

„Feladtam egy nagyvárosi életet, a hitelre vett lakást, és építettem egy saját kis házat a faluban” 🤔 Senki sem gondolta, hogy ez az egyedi aprócska ház belülről is olyan csodálatos, amíg be nem léptek bele! 😍 A fotókért – lásd a cikket!👇

„Feladtam egy nagyvárosi, hitelre vett lakást, és építettem egy saját kis házat a városon kívül!” 😲🤫 Senki sem gondolta, hogy ez az egyedi aprócska ház belülről is olyan csodálatos, amíg be nem léptek bele! 😯😍 A fotókért – lásd a cikket! 👇👇👇

A mai hihetetlen történet egy washingtoni nőről szól, aki túl drágának és egyáltalán nem megfizethetőnek talált egy lakást hitelre. De volt egy de. Nem volt elég pénze ahhoz, hogy sajátot szerezzen.

Ezért úgy döntött, hogy otthagyja a munkáját, mindent hátrahagy, és saját aprócska házat épít a városon kívül. A területet az előző házától messze találta meg.

Érdemes megemlíteni, hogy ez a teljesen egyedi ház csak kőből és fából épült. Rendkívüli kialakítása világos elemekkel teszi a világos személyiségek álmává. Minden megtalálható benne, amire szükség van: konyha, hálószoba, fürdőszoba, valamint egy munkaterület.

Most már távol élhet a civilizációtól, és teljes mértékben élvezheti az életét álmai házában.

Szeretne itt élni?

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top