Connect with us

Egyéb

Ne ítélj a borító alapján! Erre a férfira ez feletébb igaz, mert olyan dolgot tett amit te is megkönnyezel. 😥

Az erősen tetovált férfi az újszülött ikerkisbabáival töltött fel egy közös képet a Facebookra, alá írva: “Életem értelmei.” Mire a kommentelők a legundorítóbb módon “Ilyen apa helyett inkább árva lennék.”, “Ez nem apa, csak egy ijesztő valami”. Végül a felesége védte meg, aki elárulta az igazságot a férfiről:

A felesége levele: 

Az elmúlt napokban sokszor olvastam a közösségi médiában megjelent kommenteket, és úgy éreztem, hogy most már elérkezett az idő, hogy megosszam veletek a valóságot. Az a férfi, akiről sokan olyan kegyetlenül írtak, valójában az én férjem, és a kommentekben szereplő tetoválások mögött egy egész életút és sok-sok küzdelem áll.

Igen, a képeken szereplő tetovált férfi valóban az újszülött ikrek apja, és azok a gyermekek a mi családunk büszkeségei. Sajnos azonban sokan nem ismerik az igazi történetet. Engedjétek meg, hogy elmeséljem nektek.

Férjem, amikor 15 éves volt, rossz társaságba keveredett, és az élete elindult egy veszélyes úton. Sok tetoválása ebből az időszakból származik, és ezek az emlékek mindig vele maradnak. Azóta azonban rengeteget változott. Elvégezte a pszichológiai egyetemet, és pszichológusként dolgozik. Minden nap azért küzd, hogy támogassa a családját, és minden erejével azon van, hogy jobbá tegye a körülötte lévő emberek életét.

Én ismerem a valódi arcát. Látom, mennyit tesz a gyermekeinkért és értem. Ő az, aki mindig mellettem áll, és soha nem hagy magunkra. Büszke vagyok rá, és szeretném, ha ti is megismernétek azt az embert, aki valójában.

Kérlek, legyetek kedvesek és megértőek. Senki sem tökéletes, és mindenki megérdemel egy második esélyt.

Szeretettel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marita Huff (@camarenahuffcx)

Nyomj egy lájkot, ha egyetértessz, hogy nem szabad a kinézete alapján megítélni valakit.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top