Connect with us

Egyéb

Senki nem akarta megvenni ezt a panel lakást, végül egy fiatal nő látott benne fantáziát! Úgy átalakította, hogy rá sem lehet ismerni!

Egy szűkös költségvetéssel, de motivációval a lány átalakította régi házát, és mindenkit meglepett! Fillérekért vett egy lakást, és felismerhetetlenségig átalakította! Senki nem hiszi el, hogy ez ugyanaz a ház! Az előtte-utána fotókért – olvassa el a cikket!

A mai hősnő egy régi lakást vásárolt, amelynek ára viszonylag elfogadható volt annak a ténynek köszönhetően, hogy hatvan éve nem volt felújítva. Az eredeti kinézet sok kivetnivalót hagyott maga után, és szinte mindenki megpróbálta lebeszélni. Nem sikerült nekik.

Először és legfontosabban, az belső válaszfalak és a falak, padló és mennyezet minden régi borítása szét lett szerelve. Ezután az összes vezetéket, beleértve a fűtést, a vízellátást és az elektromos rendszert is lecserélték. Új ablakokat és bejárati ajtót is hamarosan beszereltek.

Amikor a teljesen megszáradt, üvegszál került fel az összes falra, majd később kifestették. A álmennyezetet helyeztek fel, a padlóra pedig laminált padló került.

Egy lepukkant romot alakítottak át egy modern lakássá, amely most stílusos és kényelmes volt.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top