Connect with us

Pénzügy

BRUTÁLIS akciók holnap reggeltől! LIDL, ALDI és a TESCO! Sonka, Kindertojás, Húsok, Fonottkalács! Erről ne maradj le, ilyen még nem volt!⭕

BRUTÁLIS akciókkal készül a LIDL, ALDI és a TESCO a Húsvétra!  Sonka, Kindertojás, Húsok, Fonottkalács! Mutatjuk mit-hol érdemes venni! + 1200 forint értékü kupon INGYEN! Csütörtöktől érdemes menni, akkor robbanak be a hatalmas akciók!

Húsvéti Sonkák

Főtt, füstölt Tarja és lapocka a sláger az idén. A Lidl felhozatala  legerősebbnek tűnő idén. Ugyanis lapockát már 1699Ft/kg áron vehetünk, de a tarja is csak 2169Ft/kg. A lapockát az Aldi 100 forinttal drágábban, a Penny 200Ft-tal drágábban adja.

 

Sajtok

Az Aldi 1990Ft áron adja majd a trapista sajt kilóját, a Pennyben 100 forinttal drágábban juthatunk hozzá, de itt jár érte +4 pont is.

Kenyér, kalács

Az Aldi és a Lidl felhozatala is erős, nagy akciók sokféle pékárura, fonott kalácsra, húsvéti kenyérre, zsűrkenyérre.

Hímestojás – Kindertojás – Édességek

A gyermekek kedvence a Kinder tojás mindenhol nagy sláger.  Az Aldiban, a Lidlben és a Tescoban is hasonló áron 262Ft-ért vehetünk egy darabot.  A TESCOBAN a Kinder Bueno is negyedével olcsóbb 599ft/3darab, ugyanis sok más nyuzsis csokifigura, Kinder maxi kind is olcsóbb Clubkártyával. Érdemes magunkkal vinni a Clubkártyát ha spróolni akarunk.

Húsok

Sertéscomb  a Tescoban 1649Ft/kg. Ez lesz valószínüleg a legnépszerűbb idén, ennek okán a maximálisan vásárolható mennyiség 5kg/fő/nap. A karaj az Aldiban 1899. A húsvéti kacsahúsért érdemes a Lidlbe, vagy Aldiba menni. Ugyanis itt 1299 és 1499 kaphatunk egy 450 grammos csomagot.

1200Ft-os Aldi kupon! Nyomtasd ki az alábbi Húsvéti kupont és 10 000 forint feletti vásárlás esetén 1200 forintot jelent!

Continue Reading

Ajanlo

To Top