Connect with us

Egyéb

A férjemmel megvettünk egy elhanyagolt 34 m²-es garzonlakást, és saját kezüleg felújítottuk! Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Így nézett ki előtte:

Egy másik városba költözés volt az oka annak, hogy egy házaspár saját lakást vásárolt. A korlátozott költségvetés miatt egy szerény, 34 négyzetméteres egyszobás lakást választottak. Az új tulajdonosoknak nem tetszett a régi berendezés, ezért tervezőkhöz fordultak, hogy egyedi és kényelmes teret alakítsanak ki.

Előszoba

Az előszoba falait kiegyenlítették és világos, nedvességálló festékkel lefestették. A padlót márvány alá márvány porcelánkővel fektették le. A bejáratnál dekoratív fapanelek vannak, ruhakampókkal. Mellette egy falra szerelt konzolt helyeztek el tükörrel és egy türkizkék puffal. A konyha és a szoba között egy tágas tárolószekrényt helyeztek el türkiz ajtókkal.


Konyha

A konyhában a padlót szintén porceláncsempével fektették le. A bejáratnál egy hűtőszekrényt helyeztek el, mögötte pedig egy étkezősarok található kerek asztallal és egy hangulatos kanapéval. A kanapé mögött egy akcentusfal található, falfestéssel és terjedelmes panelekkel.


Szemben egy zöld és fa színű sarokkonyha található, a kötény pedig kékeszöld csempével van kirakva.


Szoba

A szoba bejáratánál található nappali kék színű falakkal és laminált padlóval rendelkezik. A bejárattól balra található egy tárolórendszer TV-vel. Szemben egy nagy, szürke kanapé és egy léces válaszfal található, amely zónákra osztja a teret.


A válaszfal mögött található a hálórész egy franciaággyal, éjjeliszekrénnyel, TV-vel és egy kompakt öltözőasztallal. Az ágy mögötti falon újra megjelent egy háromdimenziós panelekből álló freskó. Az erkélyen egy bárpultot helyeztek el.

Fürdőszoba és WC

A fürdőszoba és a WC kialakításához klasszikus fehér, fekete téglalap alakú csempéket és geometrikus mintázatú csempéket választottak.


A mosógép kényelmesen a mosdóval szemben található.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top