Connect with us

Pénzügy

2 millió forintért adják a szigetelt, gépesített Kínai Modulházakat! Érdemes megnézni!

Az ingatlanpiac folyamatosan változó trendjei és a lakhatási költségek emelkedése közepette egyre többen keresnek gazdaságosabb, mégis kényelmes és gyors megoldásokat otthonuk létrehozására. Magyarországon most új lehetőség kínálkozik azok számára, akik olcsó, mégis modern és környezetbarát lakhatást szeretnének: a kínai modulházak megjelenése a piacon.

Szokatlan “Űrhajó külseje” hatalmas praktikusságot rejt. Ugyanis a külső anyaghasználata rendkívül ellenálló, leginkább hajókon használják. Akár 100 évig is GONDOZÁSMENTES!

Ezek a moduláris otthonok Kínából érkeznek, és jelentős előnyökkel rendelkeznek a hagyományos építkezéshez képest. Először is, a gyártási és összeszerelési folyamatoknak köszönhetően ezek a házak rendkívül kedvező áron érhetők el: már 2 millió forintért lehet vásárolni szigetelt és gépesített változatokat, amelyek készen állnak a beköltözésre.

Nagy ablakai, négyszeresen hőszigeteltek. A felépítmény hőmegtartó képessége ugyan olyan mint egy téglából épült + 15 centiméteres szigeteléssel ellátott építményen.

A kínai modulházak legnagyobb vonzereje talán az árukban és a gyorsaságban rejlik. A gyártás során felhasznált modern technológiák lehetővé teszik, hogy ezeket az otthonokat rendkívül rövid idő alatt állítsák össze, így az új tulajdonosok akár néhány hét alatt beköltözhetnek új otthonukba. Emellett a moduláris építkezésnek köszönhetően a vásárlók széles választékot kapnak különböző méretű és elrendezésű otthonokból, lehetővé téve számukra, hogy megtalálják az igényeiknek és pénztárcájuknak megfelelő modellt.

Belülről sem okoz csalódást:

A szigetelés és a gépesítés további előnyöket jelentenek. A modulházak energiatakarékos megoldásokkal érkeznek, amelyek csökkentik a hűtési és fűtési költségeket, valamint pozitívan hozzájárulnak az otthon kényelméhez és a környezet védelméhez. A gépesítés – mint például a beépített konyhai eszközök és a modern fürdőszobai berendezések – pedig azt jelenti, hogy a vásárlók gyakorlatilag azonnal élvezhetik új otthonuk minden kényelmét anélkül, hogy további beruházásokat kellene tenniük.

Egy videó az összeállításról és a szállításról: 

Fontos megjegyezni, hogy a kínai modulházak nem csak átmeneti vagy ideiglenes lakhatási megoldást jelentenek. Az alkalmazott anyagok és építési technikák biztosítják, hogy ezek az otthonok tartósak és időjárásállóak legyenek, így hosszú távú otthonként is szolgálhatnak a tulajdonosok számára.

Már európai raktárokban vannak a modulházak!

Continue Reading

Ajanlo

To Top