Connect with us

Sztársztorik

Emlékszel Maggie-re és Ralph-ra a Tövismadarakból?😮 Döbbenet, hogy néznek ki a népszerű minisorozat legendás sztárjai 40 évvel később! Mutatjuk! 💕💕

„Maggie és Ralph 66 és 89 évesek!” Itt van Chamberlain és Rachel Ward akkor és most.

Íme R. Chamberlain és R. Ward, akik ragyogóan alakították Ralphot és Maggie-t a „Tövismadarak”-ban. Az 1983-ban bemutatott népszerű minisorozat gyorsan szenzációvá vált és nézők millióit ejtette rabul világszerte.

A Ralphot alakító kiemelkedő színész Golden Globe-díjas is. Rachel alakította Maggie-t. Ward romantikus kapcsolatban állt Bryan Brow-val, aki Maggie férjét, Luke-ot alakította.

A képernyőn való kapcsolatuk házassághoz vezetett, amelynek eredményeképpen három gyermekük született. Richard jelenleg 89 éves, és még mindig elkápráztatja hűséges rajongóit karizmájával.

Mindenki nagy meglepetésére más utat választott, és 9 évvel ezelőtt bejelentette visszavonulását. Egyesek még mindig nagyra értékelik profizmusát és hihetetlen tehetségét. Míg azok, akik Maggie-t csodálták, ma már alig ismerik fel.

A nagysikerű minisorozat ikonikus sztárjai azonban még mindig a legjobbak hűséges rajongóik számára. Nézd meg őket most, és oszd meg a véleményed!

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top