Connect with us

Pénzügy

Magyar Péter megint nekiment Orbán vejének – Nem fél…

Magyar Péter megint nekiment Orbán vejének

Nem fél…

Varga Judit exférje, Magyar Péter kifejtette a véleményét a Facebookon azután, hogy részben Orbán Viktor vejéhez, vagyis Tiborcz Istvánhoz került a Vörösmarty téri üvegépület.

Mint arról beszámoltunk, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) rábólintott arra, hogy Tiborcz István és Jellinek Dániel érdekkörei felosszák egymás között a pesti Vörösmarty téri üvegépületet, az egykori Országos Rendező Iroda (ORI) székházát. Varga Judit volt igazságügyi miniszter egykori férje, Magyar Péter is kifejtette a véleményét ezzel kapcsolatban a Facebook-oldalán.

A friss bejegyzése csak kis ideig volt elérhető, ugyanis röviddel megosztása után letörölte azt. A posztot azonban megosztotta 24 óráig elérhető Facebook-sztoriban is, ahol cikkünk írásakor még látható volt, erről képernyőképet is készítettünk:

Magyar Péter megint nekiment Tiborcz Istvánnak

Magyar Péter azt írta: „a 10 milliárdos értékű Vörösmarty téri üvegpalota egy része is »átvándorolt« Jellinek Dánieltől a nemzet vejéhez, Tiborcz Istvánhoz…nincs ebben semmi meglepő, hiszen a 2022-es választások óta ütemezetten halad a »vagyonmegosztás«, vagyis átkerülnek a szállodák, alapkezelők, irodaházak ahhoz, akié eddig is voltak.

Mivel minden kontroll megszűnt, már nem félnek nevükre venni a jussukat az urak. Családi részvénytársaság lesz az ország.

Magyar Péter az elmúlt hetekben teljes erőbedobással támadja a NER eddig érinthetetlennek hitt figuráit. Magyar fordulata azután jött, hogy a kegyelmi botrányba belebukott Novák Katalin lemondott, és a K. Endrének adott kegyelmet még miniszterként ellenjegyző Varga Judit is bejelentette, hogy távozik a közéletből.

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top