Connect with us

Egyéb

Az orvosok is csak találgatnak: azonosítatlan járvány söpör végig a világon

Az orvosok is csak találgatnak: azonosítatlan járvány söpör végig a világon

A szakemberek már észlelték a vírust, de nem tudják, hogy mi az.

Rejtélyes vírus terjed ugyanis több, tengerentúli Tiktok-felhasználó is arról számolt be, hogy mindannyian szenvedtek tőle.

Többen elmondták, hogy a SARS-CoV-2-höz hasonló tünetekkel fordultak orvoshoz, és bár minden elvégzett tesztjük negatív lett a koronavírusra és az influenzára is. Ami amiatt is érdekes, mert a lefolyási tünetei szinte megegyezik a 2019 év végén elindult járvánnyal.

Egy nő a Tiktok-videóban elmesélte, hogy a három hétig tartó betegségét az orvosa sem tudta azonosítani, annak ellenére hogy ők maguk is elkapták. A hölgy úgy vélekedett, hogy a SARS-CoV-2 egyik új mutációról van szó, azonban kiderült, hogy ez egy teljesen más vírus.

Három különböző orvosnál voltam, többször teszteltem és még az oltásokat is megkaptam. Az első két doki nem tudta, hogy mi lehet a bajom, mindketten azt mondták, „úgy tűnik, mintha koronavírus fertőzése lenne, még a tünetei is egyeznek, de valójában nem tudjuk, hogy mi ez”

– mesélte a videóban a nő, aki hozzátette, hogy a harmadik orvos azt mondta, hogy nem a covid-19-ről, hanem egy új vírusról van szó, ami éppen most fertőz.

A hölgy videója alatt záporoznak a kommentek, aki közül sokan egyetértenek vele az új vírus létezésében.

− Ez igaz, mert az elmúlt héten őrülten beteg voltam, de a covid és az influenza tesztem is negatív lett – idézte a Daily Star az egyik hozzászólót.

@rebelworldd It’s what the doc said. #covid #virus #viralinfection #sick #pandemic #fyp ♬ original sound – 💋

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2024/02/azonositatlan-jarvany-virus-fertozes-orvosok?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top