Connect with us

Egyéb

Regenerálja a porcokat, megszünteti a gyulladást és a fájdalmat. Gyuri a bácsi lenagyobb becsben tartotta!

Regenerálja a porcokat, megszünteti a gyulladást és a fájdalmat

Gyuri bácsi lenagyobb becsben tartotta!

Gyuri bácsi az ízületi bántalmakról beszél…

A porcok regenerálódnak, a gyulladás megszűnik és a fájdalomnak vége szakad egy olyan természetes anyagnak köszönhetően, amit a szervezetünk is termel, de a korunk előrehaladtával egyre kevesebbet, és ennek köszönhetően sok ízületi betegség kialakulása.

Izületi fájdalmak esetén mit tehetsz?

Íme Gyuri bácsi fantasztikus tanácsai:

Gyuribácsi, ismertebb nevén a „bükki füvesember” a gyógynövények szakértője. Színte mindenre tud valami természetes gyógymódot. Rengetegen követik, és előadásokat tart, hatalmas sikerrel. Most itt egy lista, amin szinte minden betegségre megtalálható a gyógymód, vagy a megelőzése, részletesen leírva. Érdemes elolvasni, és tovább osztani, hogy mindenkihez eljussanak ezek a gyógymódok.

  • AGYDAGANAT: minden nap egyszerű petróleummal, amit háztartási boltokban lehet kapni, a 2 nyaki ütőeret kell bekenni és belemasszírozni napjában többször.
  • AGYI VÉRELLÁTÁS: félig megtöltünk egy kisebb dunsztos üveget megpucolt fokhagymával és 2 dl almaecettel leöntjük. Ezt érleljük legalább egy héten keresztül, majd a két nyaki eret két oldalt időnként bekenjük és beledörzsöljük az érbe.
  • AGYI EREK TISZTÍTÁSA: Cavinton helyett: 3 gr. kis téli zöld meték és 3 gr. orvosi veronika ezt leforrázzuk 2 dl vízzel 10 perc állás után megisszuk, naponta 2x 1-1 csésze.
  • ALLERGIA ÉS ASZTMA: Vagy martilapu tea, vagy útifű tea, vagy fehér pemetefű tea, kígyószisz tea, ezerjófű tea. 1 csapott evőkanál, 2 dl forrásban levő vízzel leöntjük, 10 perc állás után meginni. EGY ÉVIG KELL INNI, ÉS TELJESEN TÜNETMENTES LESZ AZ EMBER.
  • ARANYÉR: Az aranyeret tökéletesen lehet gyógyítani útifűvel, de csak a frissel. Itt nem jó a lándzsás útifű, pedig az a jobbik, abban van több hatóanyag, hanem a nagy útifű kell! Letépjük, megmossuk, megcsipkedjük körömmel és az eres oldalával befelé egy kis szivarkát csavarunk belőle és odatesszük az aranyerünkhöz. Reggel egyet, este egyet – 12 órán keresztül ott lehet tartani, ott marad. Nekem is volt aranyerem, elmúlt 6-8 hét alatt. Érdemes használni, de mint mondtam csak a friss útifű jó. A száraz nem alkalmas erre, mert akkor már nem kezdi termelni az aukubin nevű anyagot.
  • ARCÜREGGYULLADÁS: diólevél egy csapott evőkanál teát, 2 dl forróvízzel forrázni, 10 perc állás után naponta 1x2x felszívni és próbálni bent hagyni az orrüregben, úgyis egy idő után kifolyik. A szájat és torkot öblögetni ugyanevvel a teával, a megmaradt megáztatott diólevelet éjszakára a fájós helyre dunsztkötésben rakjuk rá a területre.

Regenerálja a porcokat, megszünteti a gyulladást és a fájdalmat. Gyuri bácsi elárulja mi ez!

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top