Connect with us

Egyéb

Ma hajnalban történt! Telefonon hívták a szüleimet, majd közölték velük, hogy súlyos közúti balesetet okoztam – Ami ezután következett, arról szeretném, ha mindenki tudna, mert nagyon fontos! Kérlek titeket osszátok!

Ma hajnalban történt! Telefonon hívták a szüleimet, majd közölték velük, hogy súlyos közúti balesetet okoztam – Ami ezután következett, arról szeretném, ha mindenki tudna, mert nagyon fontos! Kérlek titeket osszátok!

Ma hajnalban történt! Telefonon hívták a szüleimet, majd közölték velük, hogy súlyos közúti balesetet okoztam – Ami ezután következett, arról szeretném, ha mindenki tudna, mert nagyon fontos! Kérlek titeket osszátok

A kép illusztráció
Az alábbi bejegyzést Harmati Beáta osztotta meg a facebookon! Olvassátok el figyelmesen és osszátok meg, hogy ne tudjanak senkit becsapni ezek az aljas tolvajok!

Nem is tudom hol kezdjem…. Nemrég raktam le a telefont és nem győztem a szüleimet főként anyát megnyugtatni, hogy ne zokogjon mert élek és jól vagyok, épp munkából indulnék haza de még mindig itt ülök a kocsiban, hogy Ezt gyors leírjam nektek! Ma hajnalban 6:30 óra körül hívták őket az otthoni vonalas telefonon számjelzés nélkül, hogy én a Határ úton balesetet szenvedtem, a tüdőmet átszúrta valami. Továbbá közölték velük, hogy hármas karambolt okoztam és nem tudják melyik rabkórházba szállítanak de a telefonomban találták ezt a számot (mármint az otthoni számunkat). Anyától kérdezték, hogy ki vezet rajta kívül autót a családban, mi a teljes nevem illetve mikor születtem. Anyám olyannyira megrémült, hogy átadta édesapámnak a telefont hogy tartsa szóval ő addig megpróbál felhívni engem. Miután elért és ezt édesapám is megtudta, közölte a vonalban lévő illetővel is a dolgot, aki azonnal kinyomta a telefont!

Kérlek adjátok tovább és szóljatok szüleiteknek hogy vigyázzanak nehogy bedőljenek az ilyen ismeretlen hívásoknak, mert arra próbálnak utazni, hogy pénzt csaljanak ki. Ez most nem jött nekik össze! Fontos tudni, hogy baleset esetén a hatóság járőrt küld, nem telefonál vagy kér pénzt! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ma-hajnalban-tortent-telefonon-hivtak

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top