Connect with us

Egyéb

ÍGY döntött a TV2! Váratlanul leváltották Ördög Nórát a csatornánál – ÍME

ÍGY döntött a TV2! Váratlanul leváltották Ördög Nórát a csatornánál – ÍME


Sokan fognak elszomorodni a TV2 döntése miatt, ugyanakkor biztosan lesznek olyanok is, akik üdvözlik a csatorna változtatását.

Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, a héten véget ér a Sztárok a reptéren 2. évada, és jövő héttől Till Attila vadiúj műsora, a Kincsvadászok című reality váltja Body Sylviéket. Erről ugyancsak beszámoltunk korábban, az RTL Cápák között című befektetős reality műsora könnyen konkurenciát találhat magának ebben az új formátumban, igaz egyszer sem fognak találkozni, hiszen a cápák hétvégén, a műkincskereskedők pedig hétköznap ültetik majd a TV elé a nézőket.

Jövő héttől tehát úgy áll a dolog, hogy a Szerencsekerék változatlan időpontban kerül a képernyőre (19:55), utána viszont nem a Sztárok a reptéren, hanem a Kincsvadászok fog következni (21:45), amihez a csatorna nagy reményeket fűz.

Eredetileg úgy volt, hogy a késő esti műsorsávba a csatorna aranytojást tojó tyúkját, Ördög Nórit küldik, aki szinte minden műsorával sikert sikerre halmoz.

Legutóbb az Ázsia Expressz is kimagasló számokat produkált, de nem kevésbé volt sikeres a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedő, aminek az első két évada még 2017-ben került adásba, aztán tavaly a 3. évad is nagyot szólt.

Az eredeti program szerint a legutóbbi évad ismétlései kerültek volna ismét képernyőre. Aki korábban nem találkozott volna a műsorral, annak mutatjuk, miről van szó:

A vetélkedőben sztárok és gyermekeik vicces kihívásokban vesznek részt, ahol naponta három páros méri össze tudását. A verseny során szórakoztató történetek is kiderülnek a sztárok személyes életéről. A legtöbb pontot szerző párosnak egy hatalmas memóriatáblán kell felidéznie különböző ábrákat. Minden helyes párosításért százezer forint jár, és az összegyűjtött pénzt jótékony célokra ajánlják fel.

AZONBAN MOST KIDERÜLT, HOGY ÖRDÖG NÓRA MŰSORÁNAK ISMÉTLÉSEI MÉGSEM KERÜLNEK ADÁSBA.
Vagy legalábbis nem most. Aki nagyon szomorkodna emiatt, az a TV2 Play oldalán visszanézheti most is a sztárok gyerekeit. Ugyanakkor biztosan sokan lesznek, akik inkább örülnek majd, hogy Ördög Nóra helyett a Hazatalálsz első évada kerül majd ismét képernyőre. A sorozatnak már nagyban készül a második évada, így itt az alkalom bepótolni a korábbi részeket, vagy felfrissíteni az emlékezetünket Farkasliget lakóinak mindennapjairól. A Hazatalálszban többek között az énekléstől tavaly visszavonult Tóth Andi is feltűnik, és színésznőként is remekül helyt áll.

Forrás

forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top