Connect with us

Mindennapok

4 új TV-csatorna indult el ma Magyarországon! Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek! Így tudod te is nézni, INGYEN!

A Big Picture konferencián közzétett tervek alapján az RTL Csoport részét képező CLT-UFA HBD  hivatalosan is elindította négy új kábelcsatornáját. Ezzel az RTL Magyarország csatornakínálata 12-re nőtt. Így tudod te is nézni!

A mai naptól kezdve a tévénézők számára változatos szórakozást nyújtanak az újonnan induló csatornák: a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL OTTHON. Ezek az új adók különböző nézői igényeket elégítenek ki, a gyerekprogramoktól kezdve a klasszikus filmekig terjedően.

A Kölyökklub átalakult csatornává.

A Kölyökklub mostantól gyermekcsatornaként fogadja a kicsinyeket, tele humorral, izgalmakkal és korunknak megfelelő oktató jellegű tartalmakkal. A gondosan kiválasztott adásoknak köszönhetően minden gyermek megtalálhatja a neki tetsző meséket és sorozatokat. A hagyományos kedvencek, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter mellett, olyan új sikersorozatok is helyet kapnak, mint a Cocomelon, a Petit Malabar, a Jonalu vagy a Tickety Tock, amelyek szintén elvarázsolják a gyerekeket.

Filmklub és Sorozatklub: minden műfajban kínálunk választékot.

A Moziklub és a Sorozatklub csatornák széles választékban kínálnak filmeket és sorozatokat. A kínálatban a külföldi slágerek mellett a magyar klasszikusok is megtalálhatóak.

A Moziklub változatos kínálattal várja a nézőket, köztük európai filmekkel, és a krimi rajongói is megtalálják a kedvüket olyan örökzöldekkel, mint a Columbo sorozat vagy Agatha Christie műveiből készült filmek. A vígjáték szerelmesei szintén jól szórakozhatnak, mivel műsorra tűzik a Magas szőke férfi visszatér-t, a Szabadlábon Velencében-t és az összes Beethoven mozit is. Természetesen a magyar filmgyártás remekei sem maradnak ki: a Drakulics elvtárs, a Napszállta és a Moszkva tér csupán néhány példa a sok hazai alkotás közül.

A Sorozatklub színes kínálattal csábítja a magyar nézőket. A csatornán olyan krimisorozatokat találhatunk, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz, vagy a Kastélyszálló. A Downton Abbey bemutatására valószínűleg nincs szükség, hiszen ez a korai 20. században játszódó történelmi dráma már régóta a magyar közönség kedvence. A csatorna további műsorai között szerepel a Chicago PD, egy rendőrségi sorozat, valamint a népszerű Medicopter, amely egy mentőhelikopter csapat izgalmas történeteit meséli el.

A romantikus műfajok és drámák kedvelői számára is kínál izgalmas tartalmakat a Sorozatklub, ahol újra elérhetővé válik A szívek szállodája összes évada. Emellett az RTL népszerű saját gyártású doku-reality sorozatai, mint a Segítség, bajban vagyok! és A gyanú árnyékában is ismét képernyőre kerülnek.

RTL OTTHON: a gasztronómia és lakberendezés csatornája

Az RTL OTTHON csatorna a konyhaművészet, a lakberendezés és a barkácsolás területén kínál tartalmakat, bemutatva nemzetközi és magyar kedvenceket. Olyan híres séfek műsorait is megtalálhatjuk itt, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Az életmód-csatornán természetesen helyet kap A Konyhafőnök, amely már 19 évadot számlál, valamint a Mestercukrász című sorozat is, melynek minden része újra megtekinthető lesz. Továbbá a csatorna kínálatában szerepelnek európai otthonokat és távoli kultúrákat bemutató programok, és izgalmas vetélkedők is színesítik a kínálatot, szórakoztatva a tévénézőket.

2024 januárjától lett teljes a csatornák tartalmi kínálata.

Ha a négy új csatornát szeretnék elérni, érdemes a kábelszolgáltatóknál utánajárni, hogy hogyan tudják őket nézni. Telekom esetén:

Az új csatornák február 29-től elérhetővé válnak az IPTV/Telekom TV Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi, M, L és L+ HBO Max csomagokban. Bekerülésük az egyéni csatornasorrenden nem változtat, ez esetben a legutolsó csatornahelyekre kerülnek.

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top