Connect with us

Egyéb

Karsai Dániel üzent Magyar Péternek: „Nincs egyedül”

Karsai Dániel üzent Magyar Péternek: „Nincs egyedül”

Karsai Dániel a közösségi oldalán biztosította Magyar Pétert arról, hogy mellette áll. Karsai azt is hozzátette, hogy az elmúlt hónapokban elért ismertségét „nagyon szívesen az ő rendelkezésére bocsájtja”

Magyar Péter ‘hithű’ fideszes. A konzervatív oldal elkötelezett híve, aki az elmúlt években számos fontos pozíciót betöltött. A magánéletben Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje és végtelenül bátor ember. Nagyon régóta az első, aki belülről ismeri az Orbán-rendszer működését. Személyes kötődése és a nagy kockázat ellenére a nyilvánosság elé állt a rendszer hibáinak feltárása céljából

kezdte hétfői Facebook-bejegyzését Karsai Dániel.

Ezután hozzátette: minden tisztelete és megbecsülése Magyar Péteré. Miután Varga Judit exférje a Partizán-interjúban hangot adott a félelmének, hogy nem áll mellette senki, Karsai Dániel most biztosította: ő vele van.

„Én ezennel kijelentem, hogy nincs egyedül. Én mellette állok. Az általa megindított társadalmi párbeszédet a magam szerény eszközeivel mindenben támogatom. Konkrétan állok rendelkezésére bármilyen beszélgetésre, ha kívánja, négyszemközt. De még jobban örülnék, ha nyilvános keretek között folytatnánk. Az elmúlt hónapokban elért ismertségemet nagyon szívesen az ő rendelkezésére bocsátom. Úgy vélem, a rendszerváltás óta nem volt ilyen egyedi lehetőség egy jobb és élhetőbb Magyarország megteremtésére” – írta a posztban.

Karsai ezután a rendszert Magyar Péterhez hasonlóan „belülről ismerő, de azzal elégedetlen honfitársaihoz” fordult egy felhívással:

Kérem, álljanak ők is a nyilvánosság elé. Csak megismételni tudom, ez történelmi lehetőség Magyarország megújításához

– vélekedett az alkotmányjogász. A teljes posztot alább lehet elolvasni:

 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top