Connect with us

Egyéb

FIGYELEM! 65 év felettiek! Remek hír érkezett: hatalmas az öröm!

Remek hír érkezett: újabb Lidl-akció a 65 év felettieknek

A Lidl már másodjára vezeti be a különlegest akcióját. Az árcsökkentése napokon belül érvénybe lép, azonban csak egy hétig tart majd.

Megint extra kedvezményeket ad a Lidl a 65 év felettieknek. A promóció valamennyi magyarországi Lidl áruházban elérhető lesz csütörtöktől, de csak a készlet erejéig. Közleményükben kiemelik: előfordulhat, hogy az akciós termékek akár már az akciós időszak első napján elfogynak.

Ebben arról is beszámolnak, elkötelezettek aziránt, hogy a vásárlóiknak minden esetben a lehető legjobb árakat tudják biztosítani, ezért a tavalyi akciójuk után most megint a 65 év felettieknek szeretne többet adni.

A kivételes akció február 15–21. között tart majd. A nyugdíjasok örülhetnek, mert ha csak egyetlen hétig is, de így tovább csökkenthetik az élelmiszerre fordított kiadásaikat. Az extra kedvezmény viszont nem érinti a Lidl összes termékét.

A kampány keretében a 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez juthatnak hozzá kedvezőbb áron.

A Lidl azt is elárulta, a leárazás mértéke 10 százalék. Érdemes lesz arra odafigyelni, hogy a friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek. A kedvezmény azonban minden teljes árú termékre kiterjed.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlók az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál

– nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl kommunikációs vezetője a Világgazdaságnak.

 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top