Connect with us

Egyéb

Barátnője talált rá: felakasztotta magát a sztárséf

Barátnője talált rá: felakasztotta magát a sztárséf

A pár veszekedett, majd a sztárséf kivonult a kertbe és felakasztotta magát.

A BBC Saturday Kitchen sztárja és séfje, Russell Norman sajnálatosan elhunyt tavaly, és most egy nyomozás során kiderült, milyen tragikus részletek vezettek halálához kenti otthonában.  A vizsgálat kiderítette, hogy a sztárséf felakasztotta magát a kertjében, miután összeveszett a barátnőjével.

gyertya gyász halál
Fotó: Pexels (illusztráció)

A BBC műsorvezetőjét és díjnyertes szakácsát 2023. november 18-án találták eszméletlenül. Kórházba szállították, amikor megtalálták, de súlyos agysérülést szenvedett, és öt nappal később családja körében meghalt. Most a halála ügyében indított nyomozás során kiderült, hogy a rendszerében akkoriban a törvényes ittas vezetési határérték kétszerese volt. A férfi azután akasztotta fel magát, hogy veszekedett barátnőjével, Dr. Genevieve Verdigellel.

Dr. Verdigel, egy művészettörténész a vizsgálat során azt mondta, hogy a barátjára eszméletlenül talált rá a kertben. Nyilatkozatában, amelyet Katrina Hepburn halottkém olvasott fel, kifejtette: „Visszaszaladtam a 999-et hívni. Újraélesztést próbáltam végezni. Kiabáltam, és a szomszédok odajöttek segíteni”.

Russell 57 éves volt, amikor meghalt, és rengeteg rajongó és barát tisztelgett az étteremvezető előtt. Üzlettársa, Richard érzelmes nyilatkozatot adott ki, amely így szólt: „A legnagyobb szomorúsággal jelentem be legjobb barátom, Russell Norman elvesztését. Egy rövid csata után a kórházban halt meg családja és barátai körében. Russellt felesége és három gyermeke gyászolja, és arra kérek mindenkit, hogy ebben az időben tartsa tiszteletben családja, barátai és kollégái magánéletét.”

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2024/02/baratnoje-talalt-ra-felakasztotta-magat-a-sztarsef

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top