Connect with us

Sztársztorik

Emlékszel még Isaurára? Nézzétek, hogy néz ki most 66 évesen…

A Magyar Televízió 1986-ban vásárolta meg a Rabszolgasors című brazil szappanopera vetítési jogát. A sorozat óriási siker lett, a magyar rajongók még adománygyűjtésbe is kezdtek, hogy kiszabadítsák a sanyarú sorsú Isaurát. De mi lett azóta a főszereplővel? Hogy él a bájos, ám kissé kancsal Lucelia Santos?

egy iskolai kiránduláson látott egy darabot, ami annyira lenyűgözte, hogy elhatározta, élete végéig színésznő lesz.

Első szerepét 14 évesen kapta meg egy gyerekelőadásban, majd két évig járt egy színészképzőbe. A középiskolát Rio de Janeiróban fejezte be, majd nem tanult tovább, hanem egy fogyasztóklinikán helyezkedett el recepciósként, mielőtt beindult a színpadi karrierje, melynek során olyan darabokban játszott, mint például a The Rocky Horror Show.

isaura rabszolgasors

A fehér bűr rabszolgalány, Isaura szerepe hozta meg számára a világsikert (Fotó: port.hu)

Felbukkant három mérsékelt sikerű filmben is, majd eljött az áttörés, amikor megkapta a Rabszolgasors főszerepét 18 évesen. Az Isaura sorozat után Lucélia Santos világszerte ismert és keresett színésznő lett. Karrierje számos szerepet és díjat hozott neki, és a televízió mellett színházi előadásokban és filmekben is remekelt, és többször szerepelt a brazil Playboyban is. Hazánkban a Kisasszony című telenovellából is ismerhetjük, ami bár népszerű volt, nem ismételte meg a Rabszolgasors sikerét.

Így él az egykori „rabszolgalány”

Az eltelt több mint 40 év nem telt eseménytelenül a színésznő számára, aki a rajongói legnagyobb örömére nagyon aktív életet él a közösségi oldalán, így nyomon követhetjük, hogyan telnek a napjai. Az idén 66 éves Lucélia kedves kisugárzása mit sem változott, ugyanolyan hosszú hajú és mosolygós, mint ahogyan megismertük, de néhányan talán elsétálnának mellette az utcán, mit sem sejtve arról, hogy milyen hírességet is látnak.

isaura lucélia santos most élete

A mosolya még mindig a régi (Fotó: Instagram @luceliasantosoficial)

Lucélia Santos nemcsak színésznőként, hanem társadalmi és kulturális ügyek aktív híveként is ismert. Az évek során részt vett számos szociális és kulturális kezdeményezésben, amelyek az emberi jogokra, a környezetvédelemre és a kultúra népszerűsítésére fókuszáltak. Kiemelkedő munkát végzett a népoktatás és az irodalmi terjesztés területén is. 2001-ben, Kelet-Timor függetlenné válása után Lucélia rendezte a Timor Lorosae – O Massacre Que o Mundo Não Viu című dokumentumfilmet, amely a politikai aktivisták indonéz erők általi meggyilkolását vizsgálja, a filmet viszont – nem meglepő módon – kitiltották a jakartai nemzetközi filmfesztiválról. Utolsó szerepét 2006-ban kapta, azóta inkább az aktivizmusra koncentrál.

Boldog családi élet

Lucélia Santos 1982-ben feleségül ment a brazil zeneszerzőhöz, Joe Neschlinghez, akitől még ebben az évben megszületett a fia, Pedro. A most 41 éves férfi – aki anyja nyomdokaiba lépve szintén színésznek állt – még 2010-ben beleszeretett a gyönyörű filmes és színházi színésznőbe, Vitória Fratéba, akit feleségül is vett, közös kislányuk, Carolina pedig 2017 májusában született. Bár 2020-ban a válás mellett döntöttek, a kislányt továbbra is együtt nevelik.

isaura lucélia santos család

A jóképű Pedro válása után ismét randizni kezdett, de a kislányát sem hanyagolja el (Fotó: Instagram @luceliasantosoficial)

Lucélia Santos és férje mindössze négy év után elvált, a férfi ezután újranősült, és második házasságából is született egy fia, Benjamin, valamint egy lánya, Luiza. Lucélia bár nem ment férjhez többé, de azóta is boldog családi életet él fiának és kisunokájának köszönhetően.

Continue Reading

Ajanlo

To Top