Connect with us

Egyéb

Krausz Gábor és Mikes Anna váratlan helyen tűnt fel együtt

Sokan kiszúrták ezt a képet, amely Krausz Gábor év végi összefoglalójában tűnt fel.Nehéz kimondani, de immár megint eltelt egy év, és ma már 2024-et írunk, az év utolsó napja pedig nagyon sok ember számára arról szól, hogy egy posztban összegzi azt, ami történt vele az elmúlt évben, a megannyi fotót és pillanatképet egy posztba ömlesztve meséli el a rajongóknak és követőknek, hogy mi történt vele abban az évben. Ilyenkor persze megannyi emlék feljön,

és az ember válogat is azokból a képekből, amelyek feljönnek neki a nagy emlékezés közepette.

Ebben az évben az év második felében bizony a médiában a legfőbb téma az volt, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi elválik, erről már korábban is nagyon sok cikk jelent meg, majd miután mindketten nagyon sokat szerepeltek a TV2-n különböző műsorokban, így a médiában elképesztően sok cikk jelent meg mindenféle témáról, ami a páros tagjaihoz kötődik. Krausz Gábor pedig részt vett eközben a Dancing with The Stars forgatásán is, és Mikes Anna volt a táncpartnere.

És már a kezdet kezdetén összeboronálták őket a rajongók, a tévénézők is, illetve a médiában is nagyon sok olyan hír jelent meg ezzel kapcsolatban, hogy talán együtt lehetnek. Krausz Gábor azonban egy korábbi interjúban már beszélt arról nyíltan, hogy tudták, hogy ez vár rájuk majd, így mindketten tisztában voltak ezzel már a kezdetektől.

KRAUSZ AMÚGY A MOSTANI POSZTJÁHOZ AZT ÍRTA, HOGY:

2023 a mélységek és magasságok éve volt… 2024 pedig a lehetőségek, a szeretet és remélhetőleg a béke éve lesz. Boldog új évet mindenkinek

Többen pedig már kiszúrták, hogy sok olyan kép van fent ebben a válogatásban, amely Mikes Annához kötődik, köztük egy olyan is, amelyben arcon csókolja Mikes Anna Krausz Gábort. Krausz Gábor videója nagyon megható és szívhez szóló, nagyon sok kép van fent lányáról, és rengeteg a Dancing with The Starsról és Mikes Annáról is, általában ezek uralják az összefoglalót. És van olyan közös kép ezek között, amelyeket csak nagyon kevésszer vagy egyáltalán nem is láthattak a rajongók, íme a válogatás a rengeteg közös izgalommal, köztök nagyon sok eddig még nem látható képpel:

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top